Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: SKB105-SORT

Nike SK Brann Fotballdrakt Borte 2021 Dame

kr 729
SK Branns bortedrakt til dame for 2021-sesongen fra Nike. Dri-FIT-teknologien tar vekk svetten fra k...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
SK Branns bortedrakt til dame for 2021-sesongen fra Nike. Dri-FIT-teknologien tar vekk svetten fra kroppen, og hjelper til å holde deg tørr og komfortabel. Se vaskeinstrukser under detaljer.
Logoene på denne drakten er spesialprodusert og må derfor vaskes med omhu. Vask drakten på vrangen, maks 40 grader og benytt et skånsomt program. Hvis logoen(e) slites kan du besøke en av Våre butikker og trykke logoene på nytt. Brann-emblem på venstre bryst. Koordinatene til Brann stadion på høyre side. Dri-FIT teknologi tar vekk svette fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel. Slim-Fit passform. Mesh-materiale på utsatte områder for ekstra god ventilasjon. Nike-logo på høyre bryst. Laget av 100% polyester. Navn og nummer trykkes med med offisielt Eliteserien-tall og font i hvit farge.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer