Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask hjemlevering på 1-3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: CY6108
-20 %

Adidas Real Madrid ZNE Fotballjakke Barn 18/19

kr 504
kr 630
adidas Real Madrid ZNE Fotballjakke for barn til sesongen 2018/19. Denne Real Madrid-jakken er laget...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
adidas Real Madrid ZNE Fotballjakke for barn til sesongen 2018/19. Denne Real Madrid-jakken er laget av glatt materiale, med en bred passform rundt hoveddelen. Den er identisk med den spillerne bruker når de kommer ut fra tunnelen og inn i rampelyset.
adidas Z.N.E.-kolleksjonen ble skapt for å holde idrettsutøverne komfortable i de intense øyeblikkene før konkurranser. Denne Real Madrid-jakken er laget av glatt materiale, med en bred passform rundt hoveddelen. Den er identisk med den spillerne bruker når de kommer ut fra tunnelen og inn i rampelyset. En glidelås med hurtigåpning gjør at du kan ta av deg jakken på et øyeblikk. Den har et brodert klubbemblem på brystet, og “Real Madrid” på ryggen. Glidelåslommer foran; Praktisk, hel glidelås med hurtigåpning. Forlengede skuldre; Kantbånd på skulderen. Baseballkrage og l ange ermer. Interlock i 87 % polyester / 13 % bomull.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer