Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: FN8773-101

Nike Tottenham ADV Match Fotballdrakt 24/25 Hjemme

kr 1899
Nike Tottenham ADV Hjemmedrakt for 2024/25-sesongen er identisk med den drakten Tottenham-spillerne ...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Nike Tottenham ADV Hjemmedrakt for 2024/25-sesongen er identisk med den drakten Tottenham-spillerne benytter i kamper. Nike Dri-FIT ADV-teknologien kombinerer svettetransporterende materiale med avanserte funksjoner som holder deg tørr og komfortabel under aktivitet.
Nike Dri-FIT ADV-teknologi kombinerer fuktighetsgivende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner som hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Klubb-emblem på venstre side av bryst. Signaturlagsdetaljer fremhever din stolthet. Smal passform for en skreddersydd følelse. Laget av: 100% Polyester. Kan vaskes i maskin. Personaliser Tottenham-drakten med navn og nummer til stjernespillere som Son, Richarlison, Maddison og Kulusevski eller velg ditt valgfrie navn og nummer til drakten.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.