Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Font Jeg er Fotball - Zlatan - Bok

479,-
Varekode: 9788281694194
Jeg er fotball er en gjennomillustrert selvbiografisk bok om en av tidenes største fotballstjerner, Zlatan Ibrahimovic. Siden debuten for Malmö i 1999 har Zlatan spilt for de europeiske storklubbene Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United. I denne boken oppsummerer han sin eventyrlige karriere; målene, seirene og trofeene i verdens beste klubber og ligaer, samt på det svenske landslaget.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Jeg er fotball inneholder også en rekke intervjuer med tidligere fotballprofiler som Thierry Henry, Patrick Vieira, José Mourinho, Andrea Pirlo, Thiago Silva og Paul Pogba - samt hans agent Mino Raiola. Boken er rikt illustrert med over 200 fotografier, og avsluttes med femti sider statistikk som oppsummerer Zlatans fotballkarriere fra 1999 til 2018.
  • Jeg er Zlatan (2011) er en av de mest populære biografiene i norsk forlagshistorie. Der kunne vi lese om Zlatans vei fra oppveksten i Rosengård til å bli en av verdens største fotballstjerner. I Jeg er fotball får vi et unikt innblikk i hele hans karriere.

Kundomtaler

Jeg er Fotball - Zlatan - Bok

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Jeg er Fotball - Zlatan - Bok

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.