Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Proffball ProAssist GX 2000

1 690,-
Varekode: 220

ProAssist - Unikt og effektivt treningsapparat for fotball. ProAssist mangedobler antall ballberøringer ved egentrening. Spilleren trener på skudd, pasning, mottak eller triksing, og får en intensiv kondisjonsøkt med mange repetisjoner. Tilpasset spillere i aldersgruppen fra 9 - 13 år. NB! Ball må kjøpes seperat.

 

PS! Dette produktet er for stort til å bli sendt med Helthjem, og vil derfor leveres til nærmeste utleveringssted. 79 kr i fraktkostnad må påberegnes.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

 

Spilleren slipper å hente ballen fordi Pro-ballen kommer i retur. Pro-ballen er festet til en strikk/elastisk line som er festet til ryggplaten via hodebraketten og Pro-stangen. ProAssist gir en effektiv ballbane. Pro-ballen har innebygd Hookzter-teknologi som gjør at ballen ruller på bakken. Strikken kommer ikke i kontakt med bakken eller hinder spilleren under trening. Med ProAssist kan du trene og ha det gøy med ball på treningsfeltet, i hagen eller i parken etc. 

ProAssist er lett og enkel i bruk, og bæres av spilleren som en ryggplate. ProAssist GX2000 er tilpasset spillere i alder fra 9 til 13 år. Skal brukes sammen med Pro-ball størrelse No.4 eller 5. - Pro-ballen selges separat. 

ProAssist GX2000 bæres av spilleren som en ryggplate. 

Pro-stangen er montert til en kurvet hodebrakett, slik at Pro-stangen kommer over spillerens hode, Individuell justering og tilpassing til spillerens høyde. ProAssist GX2000 har en teleskopisk Pro-stang med justerbar lengde fra 1 - 2 meter – farge blå. Pro-stangen er produsert i laminert glassfiber, som gir en stang med god fleks. 

Treningstips med videoer som viser ProAssist i bruk, finner du på Proffballs hjemmesider. 

ProAssist GX 2000 - TRENINGSAPPARAT LEVERES MED; 

  • 1 stk Pro-back ryggplate størrelse (M)
  • 1 stk hodebrakett med høydejustering
  • 1 stk Pro-stang - teleskopisk med lengdejustering 1 – 2 meter. – farge blå
  • 1 stk Hookzter smart line HZ-Y6, med diameter på 3 mm, for å oppnå en gunstig ballbane. For hurtigere ballbane kan 4 mm Hookzter-smartline anbefales. 
  • 2 stk Hookzter smart connection HZ 101
  • 1 stk Nøkkel for Hookzter-lock

Kundomtaler

ProAssist GX 2000

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

ProAssist GX 2000

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.