Torshov Sport
MENU

SPILLTEST: adidas ACE 17+ Purecontrol Blue Blast

I samarbeid med adidas fikk Torshov Sport-gutta mulighet til å teste Ace 17+ Purecontrol fra Blue Blast-kolleksjonen. Få med deg resultatet her.


Blue Blast er den andre skokolleksjonen fra adidas i 2017 etter Chequered Black Pack, og den tredje fargeoppdateringen totalt i den nye Ace 17-linjen.

Den nye generasjonen av lissefrie Ace 17+ Purecontrol ble lansert i november 2016, da i den ikoniske Red Limit-kolleksjonen, og flere la helt sikkert merke til at Purecontrol-modellen vi ga til Fulham-spiller Stefan Johansen i fjor hadde en helt annerledes overdelskonstruksjon. Dette var nemlig den såkalte ‘Pro’-utgaven, som ikke ble tilgjengelig i ‘Red Limit’-kolleksjonen. Det betydde at den aller første Ace 17+ Purecontrol i bunn og grunn hadde veldig mange likheter med forgjengeren Ace 16+ Purecontrol.

Se vår test av fotballskoene fra Cageball Nydalen i videovinduet øverst. 

Ace 17+ Purecontrol Blue Blast har derimot fått den nye og oppdaterte overdelen, og er nå den samme utgaven som Paul Pogba, Mesut Özil, Dele Alli og de andre profesjonelle bruker. Det er fortsatt en lissfri konstruksjon med et vevd materiale som former seg etter foten din, men selve strukturen på overdelen – på ut- og innsiden av forfoten – har blitt oppdatert.  De spesialutviklede Primeknit-sonene bidrar til en meget fleksibel overdel, samt en tettere passform og bedre ballfølelse enn tidligere. Overdelen er dessuten belagt med et tynt lag av adidas’ unike NSG-teknologi (Non-Stop Grip), og gir deg samme ballkontroll uansett vær- og baneforhold.

Men den kanskje aller største nyheten med Ace 17+ Purecontrol er at adidas har hentet inspirasjon og teknologi fra sine løpesko. Utstyrsgiganten har nemlig for aller første gang implementert den kjente og populære BOOST-teknologien i mellomsålen og innleggssålen på et par fotballsko. Dersom du ikke kjenner til BOOST-teknologien, så består dette materialet av tusenvis av unike skumballer som bidrar til mer energi hvert fraspark og ikke minst høy komfort når du spiller. I praksis føles det som om du “flyr” med Boost-materialet, og det tror vi de fleste som har prøvd løpesko eller sneakers fra adidas vil kjenne seg igjen i.

Hva har dette å si for fotballspillere? Jo, med tanke på at Purecontrol-modellen er godkjent for spill på både naturgress og kunstgress, bør dette være svært gode nyheter for kunstgresspillerne som nå får en fotballsko med suveren støtdemping for spill på kunstgressbaner.

Hva synes du vår storslåtte spilltest av Ace 17+ Purecontrol Blue Blast? Og er dette en sko for deg? Fortell oss hva du mener under. 


 • Ace 17+ Purecontrol FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Ace 17+ Purecontrol FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Ace 17+ Purecontrol FG/AG til barn er toppmodellen fra adidas' ACE-linje. Fleksibel og smidig Primeknit-overdel med en lisseløs konstruksjon som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 2 500,-

  Special Price 1 875,-

  Adidas

  Ace 17.1 Primeknit FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace 17.1 Primeknit FG/AG er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i strikket og fleksibelt Primeknit-materiale som raskt former seg etter foten din. Primecut-kragen bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 1 500,-

  Special Price 1 125,-

  Adidas

  Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Ace 17.1 FG/AG er en toppmodell til barn fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  Adidas

  Ace Tango 17+ Purecontrol TF Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace Tango 17+ Purecontrol TF er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Hybridoverdel med en kombinasjon av strikket Primeknit-materiale og Techfit-kompresjonsmateriale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping og komfort. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  Adidas

  Ace Tango 17+ Purecontrol IN Futsal Innendørs Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace Tango 17+ Purecontrol IN er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Hybridoverdel med en kombinasjon av strikket Primeknit-materiale og Techfit-kompresjonsmateriale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping og komfort. IN-yttersåle for spill innendørs.

 • Ace Tango 17+ Purecontrol TF Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 1 400,-

  Special Price 1 050,-

  Adidas

  Ace Tango 17+ Purecontrol TF Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Ace Tango 17+ Purecontrol TF til barn er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Hybridoverdel med en kombinasjon av strikket Primeknit-materiale og Techfit-kompresjonsmateriale. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 975,-

  Adidas

  Ace Tango 17.1 Trainer Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace Tango 17.1 Trainer er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Hybridoverdel med en kombinasjon av strikket Primeknit-materiale og Techfit-kompresjonsmateriale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping og komfort. IN-yttersåle for spill innendørs, asfalt og andre harde underlag. Fungerer også utmerket utenfor fotballbanen
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 975,-

  Adidas

  Ace Tango 17.1 TF Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace Tango 17.1 TF er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i mykt og slitesterkt nylon-materiale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 975,-

  Adidas

  Ace 17.2 Primemesh FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace 17.2 FG/AG er en undermodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i lett, mykt og fleksibelt Primemesh-materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 637,50

  Adidas

  Ace 17.3 Primemesh FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace 17.3 FG/AG er en undermodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i lett, mykt og fleksibelt Primemesh-materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Ace 17.3 AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 600,-

  Special Price 450,-

  Adidas

  Ace 17.3 AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Ace 17.3 AG er en undermodell til barn fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. Primecut-krage i elastisk neopren-materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 637,50

  Adidas

  Ace 17.3 Primemesh TF Fotballsko Blue Blast Pack

  Ace 17.3 TF er en undermodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i strikket Primemesh-materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. Primecut-krage i elastisk neopren-materiale. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Ace 17.3 TF Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 600,-

  Special Price 450,-

  Adidas

  Ace 17.3 TF Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Ace 17.3 TF er en undermodell til barn fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 250,-

  Adidas

  X 16+ Purechaos FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16+ Purechaos FG/AG er toppmodellen fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-hybridsåle for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 650,-

  Adidas

  X 16.1 FG/AG Skinn Fotballsko Blue Blast Pack

  16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn, som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 650,-

  Adidas

  X 16.1 AG Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 650,-

  Adidas

  X 16.1 FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • X 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 900,-

  Adidas

  X 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  X 16.1 FG/AG er en toppmodell for barn fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  Adidas

  X Tango 16+ Purechaos TF Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16+ Purechaos TF er toppmodellen fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. TF-såle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  Adidas

  X Tango 16+ Purechaos IN Futsal innendørs Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16+ Purechaos TF er toppmodellen fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. IN-såle for spill innendørs.

 • Vanlig pris 1 500,-

  Special Price 1 125,-

  Adidas

  X Tango 16.1 TF Fotballsko Blue Blast Pack

  X Tango 16.1 TF er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 975,-

  Adidas

  X 16.2 FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  X 16.2 FG/AG er en takedown-modell fra adidas' X-linje. Overdel i et lett og slitesterkt, syntetisk materiale.. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 637,50

  Adidas

  X 16.3 AG Fotballsko AG Blue Blast Pack

  X 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' X-linje. Overdel i et lett og slitesterkt syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 250,-

  Adidas

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Red Limit er toppmodellen fra adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Overdel i strikket Agilityknit-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

 • Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Red Limit er toppmodellen til barn fra adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Overdel i strikket Agilityknit-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 650,-

  Adidas

  Messi 16.1 AG Fotballsko Blue Blast Pack

  adidas Messi 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' Messi-linje. Overdel i mykt og smidig Agilityknit-materiale, som former seg perfekt etter foten din. AG-knotter for spill på nyere kunstgressbaner.
 • Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 900,-

  Adidas

  Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  adidas Messi 16.1 for barn er en toppmodell fra adidas' Messi-linje. Overdel i mykt og smidig Agilityknit-materiale, som former seg perfekt etter foten din. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 637,50

  Adidas

  Messi 16.3 AG Fotballsko Blue Blast Pack

  adidas Messi 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' Messi-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgress.
 • Vanlig pris 600,-

  Special Price 450,-

  Adidas

  Messi 16.3 AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Messi 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' Messi-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Copa 17.1 FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Copa Tango 17.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt skinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 600,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  Copa Tango 17.1 TF Fotballsko Blue Blast Pack

  Copa Tango 17.1 TF er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt skinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping og komfort. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 1 600,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  Copa Tango 17.1 IN Innendørs Fotballsko Blue Blast Pack

  Copa Tango 17.1 er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt skinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping og komfort. IN-yttersåle for spill innendørs.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.