Meny
MENU

SPILLTEST: adidas ACE 17+ Purecontrol Blue Blast

I samarbeid med adidas fikk Torshov Sport-gutta mulighet til å teste Ace 17+ Purecontrol fra Blue Blast-kolleksjonen. Få med deg resultatet her.


Blue Blast er den andre skokolleksjonen fra adidas i 2017 etter Chequered Black Pack, og den tredje fargeoppdateringen totalt i den nye Ace 17-linjen.

Den nye generasjonen av lissefrie Ace 17+ Purecontrol ble lansert i november 2016, da i den ikoniske Red Limit-kolleksjonen, og flere la helt sikkert merke til at Purecontrol-modellen vi ga til Fulham-spiller Stefan Johansen i fjor hadde en helt annerledes overdelskonstruksjon. Dette var nemlig den såkalte ‘Pro’-utgaven, som ikke ble tilgjengelig i ‘Red Limit’-kolleksjonen. Det betydde at den aller første Ace 17+ Purecontrol i bunn og grunn hadde veldig mange likheter med forgjengeren Ace 16+ Purecontrol.

Se vår test av fotballskoene fra Cageball Nydalen i videovinduet øverst. 

Ace 17+ Purecontrol Blue Blast har derimot fått den nye og oppdaterte overdelen, og er nå den samme utgaven som Paul Pogba, Mesut Özil, Dele Alli og de andre profesjonelle bruker. Det er fortsatt en lissfri konstruksjon med et vevd materiale som former seg etter foten din, men selve strukturen på overdelen – på ut- og innsiden av forfoten – har blitt oppdatert.  De spesialutviklede Primeknit-sonene bidrar til en meget fleksibel overdel, samt en tettere passform og bedre ballfølelse enn tidligere. Overdelen er dessuten belagt med et tynt lag av adidas’ unike NSG-teknologi (Non-Stop Grip), og gir deg samme ballkontroll uansett vær- og baneforhold.

Men den kanskje aller største nyheten med Ace 17+ Purecontrol er at adidas har hentet inspirasjon og teknologi fra sine løpesko. Utstyrsgiganten har nemlig for aller første gang implementert den kjente og populære BOOST-teknologien i mellomsålen og innleggssålen på et par fotballsko. Dersom du ikke kjenner til BOOST-teknologien, så består dette materialet av tusenvis av unike skumballer som bidrar til mer energi hvert fraspark og ikke minst høy komfort når du spiller. I praksis føles det som om du “flyr” med Boost-materialet, og det tror vi de fleste som har prøvd løpesko eller sneakers fra adidas vil kjenne seg igjen i.

Hva har dette å si for fotballspillere? Jo, med tanke på at Purecontrol-modellen er godkjent for spill på både naturgress og kunstgress, bør dette være svært gode nyheter for kunstgresspillerne som nå får en fotballsko med suveren støtdemping for spill på kunstgressbaner.

Hva synes du vår storslåtte spilltest av Ace 17+ Purecontrol Blue Blast? Og er dette en sko for deg? Fortell oss hva du mener under. 


Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.