Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Pegasus Forlag SA-SA-SA Skeid - Gjennom 100 år - Fotballbok

450,-
Varekode: 9788244201452
Heiaropet har fulgt Skeid i de fleste av klubbens 100 år, og gitt gjenlyd på baner i inn - og utland. I denne boka får du historien om Skeid, og om bymiljøene i Oslo som klubben vokste fram av - og er en del av i dag.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Heiaropet har fulgt Skeid i de fleste av klubbens 100 år, og gitt gjenlyd på baner i inn - og utland. I denne boka får du historien om Skeid, og om bymiljøene i Oslo som klubben vokste fram av - og er en del av i dag. Slik er boka mer enn en ren klubbhistorie, den er også lokalhistorien om fritid og byutvikling de siste 100 år.
  • Skeid var lenge kjent som «Torshov-klubben». Siden har Skeid blitt nesten hele byens klubb, men tyngdepunktet er fortsatt Torshov, Nordre Åsen og nordøst-Oslo. Fotballen står sentralt, men også ski, bandy, ishockey og orientering har fått sin plass.
  • Boka presenterer mange av Skeids mest kjente profiler opp gjennom årene: Kjell Kaspersen, Frank Olafsen, Trygve Bornø, Daniel Braaten, Mohammed Abdellaoue (Moa) og mange flere. Den inneholder også omtaler av og bidrag fra kjente Skeid-venner som Kjartan Fløgstad, Harald Berntsen og Randi Gustad.
  • Foruten å være en av landets største idrettsforeninger, er Skeid også kjent som «talentfabrikken» - en klubb som tar vare på og utvikler barn og ungdom som strømmer til klubben fra både nærområdet og lenger ut i Oslo nord og øst.
  • Historien om Skeid er fortellingen om hvordan dette arbeidet har gitt resultater, for klubben, for byen - og for dem som begynte som miniputter en gang, i gata på Torshov eller på Nordre Åsen.
  • SA-SA-SA - Skeid gjennom 100 år er redigert av journalist Eirik Lindahl som også er hovedforfatter.

Kundomtaler

SA-SA-SA Skeid - Gjennom 100 år - Fotballbok

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

SA-SA-SA Skeid - Gjennom 100 år - Fotballbok

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.