Torshov Sport
MENU

 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 250,-

  Nike

  Mercurial Superfly V AG-Pro Fotballsko Radiation Flare Pack

  Mercurial Superfly V AG-Pro er toppmodellen fra Nikes speedsilo Mercurial. Overdel i fleksibelt Flyknit-materiale med Speed Rib-teknologi som bidrar til bedre friksjon mellom skoene og ballen. AG-Pro-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 250,-

  Nike

  Hypervenom Phantom 3 DF AG-Pro Fotballsko Radiation Flare Pack

  Hypervenom Phantom III DF AG-Pro er toppmodellen fra Nikes Hypervenom-linje. Designet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. Overdel i full Flyknit-materiale gir god fleksibilitet og smidighet. Ankelsokken Dynamic Fit (DF) bidrar til bedre stabilitet, samt en komfortabel, sokk-lignende passform. AG-PRO-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 500,-

  Special Price 1 875,-

  Nike

  Hypervenom Phantom 3 AG-Pro Fotballsko Radiation Flare Pack

  Hypervenom Phantom III AG-Pro er en toppmodell fra Nikes Hypervenom-linje. Designet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. Overdel i full Flyknit-materiale gir god fleksibilitet og smidighet. Ankelsokken Dynamic Fit (DF) bidrar til bedre stabilitet, samt en komfortabel, sokk-lignende passform. AG-PRO-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 900,-

  Special Price 1 885,-

  Nike

  Magista Obra II FG Fotballsko Skinn Tech Craft Pack

  Magista Obra II FG Tech Craft Pack er toppmodellen fra Nikes Magista-linje. Overdel i fleksibelt skinn-materiale som gir enestående komfort. Høy Dynamic Fit-krage bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. FG-knotter for spill på gressbaner.
 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 250,-

  Adidas

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Blue Blast Pack

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Red Limit er toppmodellen fra adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Overdel i strikket Agilityknit-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

 • Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack
  Barn

  Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Barn Blue Blast Pack

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Red Limit er toppmodellen til barn fra adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Overdel i strikket Agilityknit-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 100,-

  Adidas

  Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Red Limit

  adidas Messi 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' Messi-linje. Overdel i mykt og smidig Agilityknit-materiale, som former seg perfekt etter foten din. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 2 100,-

  Adidas

  Ace 17+ Purecontrol FG/AG Fotballsko Chequered Black Pack

  Ace 17+ Purecontrol FG/AG er toppmodellen fra adidas' ACE-linje. Fleksibel og smidig Primeknit-overdel med en lisseløs konstruksjon som former seg perfekt etter foten din fra første stund. Boost-materiale i mellomsålen og innleggssålen gir suveren demping og komfort. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 2 300,-

  Special Price 1 380,-

  Adidas

  Ace 17.1 Primeknit AG Fotballsko Red Limit

  Ace 17.1 Primeknit AG er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i strikket og fleksibelt Primeknit-materiale som raskt former seg etter foten din. Primecut-kragen bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Copa 17.1 AG Fotballsko Red Limit

  Copa Tango 17.1 AG er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  ACE 16.1 FG Leather

  Ace 16.1 FG/AG i hvit, gull og sort farge er en toppmodell fra adidas' Ace-linje. Overdel i supermykt og smidig kenguurskinn. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  X 16.1 AG Fotballsko

  X 16.1 AG i hvit, gull og sort farge er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. AG for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  X 16.1 FG Skinn Stellar Pack

  X 16.1 FG/AG i sort, gull og hvit farge er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn, som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 500,-

  Puma

  evoSPEED SL Tricks H2H FG Fotballsko

  Puma evoSPEED SL Tricks FG Fotballsko i blå og oransje farge. Modell som er laget for fart, og har overdel av superlett syntetisk materiale. En sko er oransje, mens den andre er blå. FG-knotter for spill på gress.
 • Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 900,-

  Nike

  Strike Shield Drill Top Fotballgenser

  Strike Shield Drill Top er en fotballgenser fra Nike, som er laget av stretchmateriale som beskytter mot regn og vind.
 • Vanlig pris 1 450,-

  Special Price 870,-

  Nike

  Aerolayer Repel Strike Drill Top Fotballgenser

  Nike Aerolayer Repel Strike Drill Top er en teknisk fotballgenser med termisk konstruksjon som hjelper til å holde deg varm, tørr og komfortabel. Overdelen kommer dessuten med vannavstøtende materiale og pustende fôr.
 • Vanlig pris 800,-

  Special Price 600,-

  Nike

  Strike Aeroswift Kortermet Fotball T-Skjorte

  Strike Aeroswift Kortermet Fotball T-Skjorte er Nikes mest tekniske og komfortable treningstrøye. Fotballtrøyen er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 640,-

  Nike

  Strike Flex Fotballbukse

  Nike Strike Flex Pant er en fotballbukse som er laget av stretchmateriale som er slitesterkt, vannavstøtende og som hjelper til å holde deg tørr, varm og komfortabel.
 • Vanlig pris 750,-

  Special Price 565,-

  Nike

  Dry Strike Fotballbukse

  Dry Strike er Nikes mest tekniske og funksjonelle fotballbukse. Designet for komfort og har en tettsittende passform som følger dine bevegelser når du trener.
 • Vanlig pris 600,-

  Special Price 450,-

  Nike

  Dry Strike 3/4 Fotballbukse

  Nike Dry Strike 3/4-fotballbukse gir en sikker passform, svettetransporterende komfort og en formgivning basert på bevegelse, slik at du kan yte ditt beste på trening.
 • Vanlig pris 600,-

  Special Price 450,-

  Nike

  Strike Aeroswift Fotballshorts

  Nike Strike Aeroswift Fotballshorts er designet for fart. Shortsen er laget med Nike Aeroswift-teknologi, som tar vekk svetten fra kroppen, og er konstruert for max fart.
 • Vanlig pris 500,-

  Special Price 375,-

  Nike

  Flex Strike Fotballshorts

  Nike Flex Strike fotballshorts er laget av et svetteavstøtende materiale, og stoffet strekker seg etter dine bevegelser slik at den blir behagelig å ha på seg.
 • Vanlig pris 550,-

  Special Price 415,-

  Squad Drill Top Fotballgenser

  Squad Drill Top er en lett og funksjonell fotballgenser fra Nike. Overdelen er produsert i teknisk Dri-FIT-materiale som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du trener.
 • Vanlig pris 350,-

  Special Price 265,-

  Nike

  Dry Squad Kortermet Graphic Treningstrøye

  Dry Squad treningstrøye fra Nike gir deg komfort og bevegelighet. Trøya tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr.
 • Vanlig pris 550,-

  Special Price 415,-

  Nike

  Dry Squad Fotballbukse

  Nike Dry Squad Pant er laget for fart og er en av Nikes mest komfortable fotballbukser. Produsert i et lett og teknisk materiale med Dri-FIT-teknologi, og har stretchpaneler for en tettsittende passform.
 • Vanlig pris 300,-

  Special Price 225,-

  Nike

  Squad Fotballshorts

  Nike Squad fotballshorts for herre er laget av et mykt, svettetransporterende stoff og elastiske sidepaneler som holder deg tørr, komfortabel og i fri bevegelse på banen.
 • Vanlig pris 430,-

  Special Price 325,-

  Nike

  Dry Academy Drill Top Fotballgenser

  Dry Academy Drill Top er en lett og funksjonell fotballgenser fra Nike. Overdelen er laget av teknisk Dri-FIT-materiale, som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du trener.
 • Vanlig pris 380,-

  Special Price 285,-

  Nike

  Dry Academy Fotballbukse

  Dry Academy er en lett og funksjonell fotballbukse fra Nike. Buksa er laget av teknisk Dri-FIT-materiale, som bidrar til å holde deg tørr og komfortabel når du trener.
 • Strike Shield Drill Top Fotballgenser Barn
  Barn

  Vanlig pris 1 100,-

  Special Price 825,-

  Nike

  Strike Shield Drill Top Fotballgenser Barn

  Strike Shield Drill Top er en fotballgenser for barn fra Nike, som er laget av stretchmateriale som beskytter mot regn og vind.
 • Strike Aeroswift Kortermet Fotball T-Skjorte Barn
  Barn

  Vanlig pris 750,-

  Special Price 565,-

  Nike

  Strike Aeroswift Kortermet Fotball T-Skjorte Barn

  Strike Aeroswift Kortermet Fotball T-Skjorte til barn er Nikes mest tekniske og komfortable treningstrøye. Fotballtrøyen er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
 • Dry Strike Fotballbukse Barn
  Barn

  Vanlig pris 700,-

  Special Price 525,-

  Nike

  Dry Strike Fotballbukse Barn

  Dry Strike Pant til barn er Nikes mest tekniske og funksjonelle fotballbukse. Designet for komfort og har en tettsittende passform som følger dine bevegelser når du trener.
 • Strike Flex Fotballbukse Barn
  Barn

  Vanlig pris 800,-

  Special Price 600,-

  Nike

  Strike Flex Fotballbukse Barn

  Nike Strike Flex Pant er en fotballbukse for barn, som er laget av stretchmateriale som er slitesterkt, vannavstøtende og som hjelper til å holde deg tørr, varm og komfortabel.
 • Strike Aeroswift Fotballshorts Barn
  Barn

  Vanlig pris 550,-

  Special Price 415,-

  Nike

  Strike Aeroswift Fotballshorts Barn

  Nike Strike Aeroswift for barn er Nikes mest tekniske og funksjonelle fotballshorts. Laget av stretchy polyester-materiale med Nikes hurtigtørkende Aeroswift-teknologi slik at du kan trene komfortabelt under alle forhold.
 • Squad Drill Top Fotballgenser Barn
  Barn

  Vanlig pris 500,-

  Special Price 375,-

  Nike

  Squad Drill Top Fotballgenser Barn

  Nike Squad Drill Top Fotballgenser for barn hjelper til å holde deg komfortabel og tørr. Den er designet for at du skal kunne bevege deg fritt på banen, og den har glidelås i halsen.
 • Dry Squad Kortermet Graphic Treningstrøye Barn
  Barn

  Vanlig pris 300,-

  Special Price 225,-

  Nike

  Dry Squad Kortermet Graphic Treningstrøye Barn

  Dry Squad treningstrøye for barn fra Nike gir deg komfort og bevegelighet. Trøya tar vekk svetten fra kroppen, og holder deg tørr.
 • Dry Academy Drill Top Fotballgenser Barn
  Barn

  Vanlig pris 380,-

  Special Price 285,-

  Nike

  Dry Academy Drill Top Fotballgenser Barn

  Nike Dry Academy Drill Top Fotballgenser for barn. Laget av svetteavstøtende materiale, som hjelper til å holde deg tørr og komfortabel.
 • Vanlig pris 240,-

  Special Price 180,-

  Nike

  Dry Academy Kortermet Graphic Treningstrøye

  Dry Academy treningstrøye fra Nike har stor logo foran. Trøya er designet for å holde deg tørr og for at du skal kunne bevege deg fritt på banen.
 • Dry Academy Graphic Kortermet T-Skjorte Barn
  Barn

  Vanlig pris 190,-

  Special Price 145,-

  Nike

  Dry Academy Graphic Kortermet T-Skjorte Barn

  Kjølende komfort. Nike Dry Academy fotballoverdel for store barn gir bedre lufting og holder barnet tørr med nettinginnfellinger på ermene og svettetransporterende stoff.
 • Vanlig pris 330,-

  Special Price 250,-

  Nike

  Dry Academy Fotballbukse Barn

  Nike Dry Academy Fotballbukse Barn. Buksen er laget av svetteavstøtende materiale, som hjelper til å holde deg tørr og komfortabel på banen.
 • Vanlig pris 190,-

  Special Price 145,-

  Nike

  Dry Academy Fotballshorts

  Nike Dry Academy-fotballshorts har et snitt som er skåret rett over kneet, og er laget av et svettetransporterende stoff som gir naturlig bevegelsesfrihet og varig komfort på banen.
 • Dry Squad Jacquard Fotballshorts Barn
  Barn

  Vanlig pris 300,-

  Special Price 225,-

  Nike

  Dry Squad Jacquard Fotballshorts Barn

  Nike Dry Squad Jacquard Fotballshorts for barn gir frihet til bevegelse. Shortsen er laget av svetteavstøtende materiale, som hjelper til å holde deg tørr og komfortabel.
 • Vanlig pris 430,-

  Special Price 301,-

  Nike

  Pro Warm Langermet Compression Mock

  Nike Pro Warm Compression Mock er en langermet baselayer fra Nike som holder deg tørr og varm på kalde dager, samtidig som svette og fukt fraktes vekk fra kroppen.
 • Vanlig pris 430,-

  Special Price 301,-

  Nike

  Pro Warm Lang Tights

  Nike Pro Warm Lang Tights er en lett og tettsittende treningstights som tar vekk svetten fra kroppen, og hjelper til å holde deg tørr varm og komfortabel under kalde treningsøkter.
 • Vanlig pris 330,-

  Special Price 165,-

  Nike

  Pro Hypercool 6inch Short Fotballtights

  Nike Pro Hypercool 6inch Short Fotballtights. Tightsen er laget av Dri-FIT-materiale med stretch, som holder deg tørr og komfortabel. Hypercool fotballtights gir suveren luftgjennomstrømming og komfort under trening og kamp.
 • Vanlig pris 800,-

  Special Price 560,-

  Adidas

  Real Madrid Fotballdrakt 16/17 Hjemme

  Real Madrids hjemmedrakt for sesongen 2016/17 fra adidas. Den klassiske kragen er tilbake, og trøya er en hyllest til drakten fra 1902. Den hvite fargen er litt mørkere enn tidligere, og detaljene er blå, som også er en av klubbens referansefarger.
 • 1021693_1.jpg
  Barn

  Vanlig pris 600,-

  Special Price 300,-

  Adidas

  Real Madrid Fotballdrakt 16/17 Barn Hjemme

  Real Madrids hjemmedrakt for barn til sesongen 2016/17 fra adidas. Den klassiske kragen er tilbake, og trøya er en hyllest til drakten fra 1902. Den hvite fargen er litt mørkere enn tidligere, og detaljene er blå, som også er en av klubbens referansefarger.
 • Vanlig pris 680,-

  Special Price 480,-

  Nike

  FC Barcelona Fotballdrakt 16/17 Hjemme

  FC Barcelonas hjemmedrakt for sesongen 2016/17 fra Nike med Qatar Airways-logo på brystet. Laget av ventilerende mesh og Dri-FIT-materiale, som holder deg komfortabel.
 • Vanlig pris 680,-

  Special Price 476,-

  Nike

  PSG Fotballdrakt 16/17 Hjemme

  PSGs hjemmedrakt for 16/17-sesongen fra Nike. Dri-FIT-materialet tar vekk svetten fra kroppen, og hjelper til å holde deg tørr og komfortabel.
 • Vanlig pris 680,-

  Special Price 476,-

  Nike

  PSG Fotballdrakt 16/17 3rd

  PSGs tredjedrakt for 2016/17-sesongen fra Nike.
 • Vanlig pris 800,-

  Special Price 400,-

  Adidas

  Real Madrid Fotballdrakt 16/17 Borte

  Real Madrids bortedrakt for sesongen 2016/17 fra adidas. Den lilla fargen er en hyllest til "Quinta del Buitre", navnet som ble gitt til kjernen i laget som dominerte spansk fotball i 1980-årene.
 • Vanlig pris 800,-

  Special Price 560,-

  Puma

  Arsenal Fotballdrakt 16/17 Hjemme

  Arsenals hjemmedrakt for 16/17-sesongen fra PUMA.

VELG ØNSKET KATEGORI


NIKE RADIATION FLARE PACK


ADIDAS RED LIMIT PACK


 • Vanlig pris 2 300,-

  Special Price 1 380,-

  Adidas

  Ace 17.1 Primeknit AG Fotballsko Red Limit

  Ace 17.1 Primeknit AG er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i strikket og fleksibelt Primeknit-materiale som raskt former seg etter foten din. Primecut-kragen bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Barn Red Limit
  Barn

  Vanlig pris 1 500,-

  Special Price 900,-

  Adidas

  Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Barn Red Limit

  Ace 17.1 FG/AG er en toppmodell til barn fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  Ace 17.3 Primemesh TF Fotballsko Red Limit

  Ace 17.3 TF er en undermodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i strikket Primemesh-materiale som bidrar til en komfortabel, sokk-lignende passform. Primecut-krage i elastisk neopren-materiale. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.

 • Ace 17.3 IN Futsal Innendørs Fotballsko Barn Red Limit
  Barn

  Vanlig pris 600,-

  Special Price 360,-

  Adidas

  Ace 17.3 IN Futsal Innendørs Fotballsko Barn Red Limit

  Ace 17.3 IN er en undermodell til barn fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. Primecut-krage i elastisk neopren-materiale. IN-yttersåle for spill innendørs.

 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 780,-

  Adidas

  Ace Tango 17.1 IN Futsal Innendørs Fotballsko Red Limit

  Ace Tango 17.1 IN er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i mykt og pustende mesh-materiale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping. IN-yttersåle for spill innendørs.

 • Vanlig pris 1 300,-

  Special Price 780,-

  Adidas

  Ace Tango 17.1 TF Fotballsko Red Limit

  Ace Tango 17.1 TF er en toppmodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i mykt og slitesterkt nylon-materiale. Mellomsåle i Boost-materiale gir suveren støtdemping. TF-yttersåle for spill på grus- og kunstgressbaner.

 • Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Skinn Dame Red Limit

  DAME

  Vanlig pris 2 500,-

  Special Price 1 750,-

  Adidas

  Ace 17.1 FG/AG Fotballsko Skinn Dame Red Limit

  Ace 17.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' ACE-linje, som er utviklet og designet spesifikt til damer. Overdel i mykt og komfortabelt kenguruskinn som raskt former seg etter foten. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 320,-

  Adidas

  X 16.1 FG/AG Skinn Fotballsko Red Limit

  16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn, som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 320,-

  Adidas

  X 16.1 AG Fotballsko Red Limit

  X 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  X 16.3 FG/AG Fotballsko Red Limit

  X 16.3 FG/AG er en takedown-modell fra adidas' X-linje. Overdel i et lett og slitesterkt, syntetisk materiale. FG-/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  X 16.3 AG Fotballsko AG Red Limit

  X 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' X-linje. Overdel i et lett og slitesterkt syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

 • X 16.3 AG Fotballsko Barn Red Limit
  Barn

  Vanlig pris 600,-

  Special Price 300,-

  Adidas

  X 16.3 AG Fotballsko Barn Red Limit

  X 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' X-linje til barn. Overdel i et lett og slitesterkt syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

 • X 17.1 FG/AG Fotballsko Dame Red Limit

  DAME

  Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 540,-

  Adidas

  X 17.1 FG/AG Fotballsko Dame Red Limit

  X 17.1 FG/AG er en toppmodell til damer fra adidas' X-linje. Overdel i det fleksible og syntetiske techfit® compression-materialet som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Red Limit
  Barn

  Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 600,-

  Adidas

  Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Red Limit

  adidas Messi 16.1 for barn er en toppmodell fra adidas' Messi-linje. Overdel i mykt og smidig Agilityknit-materiale, som former seg perfekt etter foten din. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  Messi 16.3 AG Fotballsko Red Limit

  Messi 16.3 AG er en takedown-modell fra adidas' Messi-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  Messi 16.3 IN Futsal Innendørs Fotballsko Red Limit

  adidas Messi 16.3 IN er en takedown-modell til barn fra adidas' Messi-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. IN-yttersåle for spill innendørs.

 • Vanlig pris 600,-

  Special Price 300,-

  Adidas

  Messi 16.3 IN Futsal Innendørs Fotballsko Red Limit

  adidas Messi 16.3 IN er en takedown-modell til barn fra adidas' Messi-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. IN-yttersåle for spill innendørs.

 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 200,-

  Adidas

  Copa 17.1 FG/AG Fotballsko Red Limit

  Copa Tango 17.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt skinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  Adidas

  Copa 17.1 AG Fotballsko Red Limit

  Copa Tango 17.1 AG er en toppmodell fra adidas' COPA-linje. Overdel i mykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

 • Vanlig pris 850,-

  Special Price 510,-

  Adidas

  Ace 17.3 AG Fotballsko Red Limit

  Ace 17.3 AG er en undermodell fra adidas' ACE-linje. Overdel i et slitesterkt, syntetisk materiale. Primecut-krage i elastisk neopren-materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • Vanlig pris 3 000,-

  Special Price 1 800,-

  Adidas

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Fotballsko Red Limit

  Messi 16+ Pureagility FG/AG Red Limit er toppmodellen fra adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Overdel i strikket Agilityknit-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

   

 • Vanlig pris 2 200,-

  Special Price 1 100,-

  Adidas

  Messi 16.1 FG/AG Fotballsko Red Limit

  adidas Messi 16.1 FG/AG er en toppmodell fra adidas' Messi-linje. Overdel i mykt og smidig Agilityknit-materiale, som former seg perfekt etter foten din. FG/AG-knotter for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

 • X 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Limit
  Barn

  Vanlig pris 1 200,-

  Special Price 720,-

  Adidas

  X 16.1 FG/AG Fotballsko Barn Limit

  X 16.1 FG/AG er en toppmodell for barn fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk techfit® compression-materiale som former seg perfekt etter foten din fra første stund. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.