Torshov Sport Fotball
MENU

Torshov Sport åpnet verdens største fotballbutikk

Den 28. mars kl. 16.00 åpnet verdens største fotballbutikk på Torshov. Se videoreportasjer og få med deg alle aktivitetene fra åpningsuken her. Se den storslåtte oppsummeringen av åpningsuken i videovinduet over!

Vår nye storstue består av fotballgalskap fordelt på mer enn 1 200 kvadratmeter! Tidligere har 1. etasje i butikken vært kjent som ‘fotballetasjen’. Nå har alt av fotballsko og produkter blitt flyttet opp i en nyoppusset og lekker 2. etasje, som inkluderer blant annet et aktivitetsområde med kunstgress, enorme skovegger og en egen spilleroppgang. I 1. etasje finner du alle klubbprodukter til våre samarbeidsklubber, fotballdrakter, en ny trykkestasjon og en gigantisk ballvegg.

– Dette er et stort øyeblikk i Torshov Sports historie, og vi er stolte og glade for å kunne åpne verdens største fotballbutikk, sier administrerende direktør i Torshov Sport, Terje Laurendz.

Få med deg åpningen av verdens største fotballbutikk i videovinduet under!

Se promoen for verdens største fotballbutikk i videovinduet under!

AKTIVITETER OG KONKURRANSER I BUTIKKEN

Onsdag 29. mars og torsdag 30. mars: Nike x FPN: Skill Challenge 

I samarbeid med Fotballprogresjon Norge (FPN) og Nike ble det arrangert ‘Skill Challenge’ i vårt nye aktivitetsområde. Her skulle deltakere i ulike aldersklasser gjennom en ferdighetstest på kortest mulig tid. Og de raskeste i sin aldersklasse kunne stikke av med disse flotte premiene:

Premier:
1. plass: Valgfritt par fotballsko fra Nike
2. plass: Valgfri fotball fra Nike
3. plass: Valgfri fotballdrakt fra Nike

Aldersklasser:
6 – 8 år
9 – 11 år
12 – 14 år
15 – 17 år
18 år –

Alle som deltok var dessuten med i trekningen av et par fotballsko signert av selveste Martin Ødegaard. Vinneren ble Anastasia Høgevold.

Se hvordan Skill Challenge-konkurransen gikk for seg i videovinduet under. 

Fredag 31. mars: SmartGoals-konkurranse

I samarbeid med adidas markerte vi lanseringen av deres nyeste Turbocharge-kolleksjon fredag 31. mars. Her skulle deltakerne på kortest mulig tid føre ballen gjennom gjennom åtte SmartGoals. Og premiene i konkurransen var virkelig solide :

1. premie: Signert Real Madrid-drakt av Toni Kroos og et par adidas Ace 17+ Purecontrol Turbocharge
2. premie: Offisiell matchball fra adidas
3. premie: Fotball fra adidas

Alle deltakere var samtidig med i trekningen av et par adidas Ace 16+ Purecontrol Ultraboost.

Usikker på hva Smartgoals er? Sjekk ut videoen under!

Lørdag 1. april: Skyt hardest-konkurranse

Den siste dagen i åpningsuken satte vi i gang en skyt hardest-konkurranse i aktivitetsområdet med adidas’ unike miCoach Smart Ball. Her kunne deltakerne vinne flotte premier fra den nye Turbocharge-kolleksjonen til adidas.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.