Torshov Sport Fotball
MENU

Toppmodeller fra Nike tilgjengelig i damestørrelser til kunstgress

Dette har mange ventet på!

Sliter du med å finne toppmodeller til kunstgress i små størrelser? Ikke fortvil. Nå har Nike endelig lansert sine toppmodeller til kunstgress i størrelser fra 36!


John Ivar Strand
Publisert: torsdag 22. august 2019


Nike Fotballsko Dame

Et kjent problem for mange fotballspillere – spesielt damer i toppfotballen og de yngste med små føtter – er at utvalget av toppmodeller i små størrelser til kunstgress har vært begrenset. Løsningen har derfor vært de såkalte takedown-modellene som for mange ikke er tilfredsstillende nok for sitt bruk eller nivå.

Men nå er endelig Nikes toppmodeller tilgjengelig i størrelser fra 36. Og det beste av alt? De kommer med AG-PRO-knotter for spill på kunstgressbaner! Perfekt for alle oss fotballspillere i kunstgress-Norge!

Les også: Guide: Kunstgressknotter til fotballsko: Hva skal jeg velge?

Dette vet vi har vært etterspurt av både fotballspillere og fotballforeldre, og det er derfor svært gledelig at dette endelig har blitt tilgjengelig.

Nike Mercurial Superfly Vapor Fotballsko Kunstgress Barn Dame

adidas Fotballsko Dame

Dersom du foretrekker fotballsko fra adidas, så kan du glede deg over at utvalgte damemodeller er tilgjengelig. Disse modellene har i noen tilfeller en smalere lest enn seniormodellene, men som oftest kjennetegnes de av størrelser fra 36.

Toppmodellene til barn er dessuten et veldig godt alternativ. Disse er rimeligere enn seniormodellene, samt noe enklere teknisk, men absolutt en toppmodell verdig til fotballdamene.

Vær dessuten klar over at adidas opererer med FG/AG-yttersålen på alle sine fotballsko til kunstgress for damer. Dette er i praksis et FG-knottesystem som er godkjent til bruk på både naturgressbaner og nyere kunstgressbaner. FG/AG-modellene til adidas har med andre ord et hybrid-knottesystem som skal fungere like godt på gress som på kunstgress. Men med tanke på lengden og hardheten på FG/AG-knottene kan disse hybridknottene for enkelte bli for aggressive å bruke på gamle, harde og slitte kunstgressbaner.

Kjøp fotballsko til damer fra adidas her >

PUMA Fotballsko Dame

PUMA er trolig den produsenten som har tatt damefotball mest på alvor de siste årene, og har blant annet vår egen Ada Hegerberg i stallen. I likhet med adidas lanserer også PUMA noen utvalgte damemodeller, men her kan det også vært lurt å sjekke ut toppmodellene til barn. Disse er nemlig identiske med seniormodellene og er til og med rimeligere i pris. Fotballjenter med skostørrelser fra 35 – 38,5 kan dermed gjøre et godt kjøp blant disse modellene.

Legg merke til at PUMA benytter også FG/AG-yttersålen med knotter for spill på både naturgress og nyere kunstgressbaner.

Kjøp fotballsko til damer fra PUMA her >

Lukk
300,- igjen til gratis frakt!
0 av 300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.