Torshov Sport Fotball
MENU

TOPP 5: Scoringer 2018

Her er det mange å ta av!

Det har egentlig blitt scoret for mange flotte mål til å kåre en topp 5-liste, men vi prøver oss likevel.


John Ivar Strand
Publisert: søndag 30. desember 2018


Gareth Bale: Real Madrid – Liverpool

For en scoring – og for en anledning. Gareth Bales scoring mot Liverpool i Champions League-finalen 2017/18 går inn i historiebøkene som et av de flotteste – enten Liverpool-fansen vil det eller ei.

John McGinn: Aston Villa – Sheffield Wednesday

Når man skal finne de flotteste scoringene ser man som regel til de store ligaene, cupene og mesterskapene. Denne scoringen er derimot hentet fra engelske Championship. John McGinns scoring for Aston Villa mot Sheffield Wednesday er rett og slett en stilstudie av et volleyskudd. Se og nyt.

Cristiano Ronaldo: Juventus – Real Madrid

Cristiano Ronaldo for Real Madrid mot hans nåværende klubb Juventus. Brassesparket i Champions League var så vakkert at til og med Juventus-fansen applauderte. Ikke rart det var lett for CR7 å ta turen til Italia etter den hyllesten.

Riley McGree: Newcastle Jets – Melbourne City

Du har neppe sett mye A-League, som er den øverste divisjonen i Australia. Men scoringen til Newcastle Jets-spiller Riley McGree har du muligens fått med deg. Det er vanskelig å si om han virkelig prøver på dette, men resultatet blir – uansett hvor mange ganger man ser det – like vakkert hver gang.

Aaron Ramsey: Fulham – Arsenal

En flott scoring trenger ikke nødvendigvis å være et langskudd eller et brassespark. Vi er også svake for scoringer hvor den kollektive laginnsatsen er merkbar. Men det gjør selvfølgelig ingenting at avslutningen også er spektakulær. Da er det bare å sjekke ut Aaron Ramseys scoring mot Fulham. Flere vil sikkert også huske Jack Wilsheres scoring hjemme mot Norwich for noen år tilbake, som du kan sammenligne med i videoen over. Få – om noen – slår Arsenal på dette.

JULEBONUS: Andros Townsend: Manchester City – Crystal Palace

Noen ganger kommer de flotteste scoringene mot slutten av året. 22. desember fikk Andros Townsend dette drømmetreffet på Etihad mot Manchester City. Vidunderlig.

…og disse er også verdt å få med seg

Pablo Fornals: Athletic Bilbao – Villareal
PS! Sjekk ut denne også fra samme spiller – i samme kamp.

Francois Kamano: Guingamp – Bordeaux

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.