Torshov Sport Fotball
MENU

Topp 5: Fotballdrakter X Fotballsko

Her er våre favorittkomboer fra 2018

Når fotballdrakter møter fotballsko. Sjekk ut våre favorittkomboer fra året som har gått.


John Ivar Strand
Publisert: fredag 28. desember 2018


Manchester United Bortedrakt 2018/19 X Predator 18+ ‘Spectral Mode’

Da adidas lanserte den pastellfargede skokolleksjonen ‘Spectral Mode’ i september, vekket det åpenbart oppmerksomhet blant fotballskoentusiastene. Fullt så overraskende var derimot ikke at Predator-modellen matchet perfekt med Manchester Uniteds rosa bortedrakt som ble lansert noen uker i forkant. Dette hadde adidas selvfølgelig tenkt på lang tid i forveien. Paul Pogba fikk dessverre ikke rocket denne komboen så ofte. Synd.

AS Roma Hjemmedrakt 2018/19 X Mercurial Superfly ‘Rising Fire’

Romas hjemmedrakt har allerede et godt utgangpunkt. Og da Nike lanserte ‘Rising Fire’-kolleksjonen i burgunder ble denne komboen et lett valg for oss. En vanvittig kombinasjon.

AC Milan Bortedrakt 2018/19 X NEMEZIZ 18+ ‘Initiator’

Kombinasjonen fotballsko og fotballdrakt trenger ikke nødvendigvis å være fra samme produsent. Det er denne PUMA x adidas-komboen et meget godt eksempel på.

Manchester United Hjemmedrakt 2018/19 X Predator 18+ ‘Team Mode’

Nok en adidas x Manchester United-kombo. Det bør ikke komme som noen overraskelse at adidas-designerne har Manchester-klubben i tankene når det gjelder lansering av farger på drakter og fotballsko. Her er det ikke mye som er galt, altså.

Liverpool Tredjedrakt 2018/19 X Mercurial ‘Raised On Concrete’

Liverpools trejdedrakt denne sesongen er litt spesiell, og ikke akkurat en draktfavoritt hos oss. I hvert fall ikke alene. Legger du derimot til en av Mercurial-modellene fra Nikes ‘Raised On Concrete’-kolleksjon, så snakker vi! Her kan man nesten mistenke at New Balance og Nike har samarbeidet. Match made in heaven.

BONUS: Tottenham Tredjedrakt 2018/19 X Future + ONE ‘Illuminate’

Vi tar oss friheten til å ta med en «bonus-kombo». Se på denne, da!

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.