Torshov Sport Fotball
MENU

TOPP 5: Fotballsko 2018

Dette er våre favoritter fra året som gikk

Her er våre fotballskofavoritter for 2018.


John Ivar Strand
Publisert: onsdag 26. desember 2018


PUMA Future 2.1 NETFIT ‘Attack Pack’

Attack Pack ble lansert så sent som i november,  og var designet utelukkende for PUMAs mest profilerte, offensive spillere. Future var faktisk kun å se on-pitch i en én kamp for Antoine Griezmann , Luis Suárez og de andre Future-profilene. Kombinasjon av hvit, sort og stilige camo-detaljer på overdelen og yttersålen, gjør denne til vår favoritt blant PUMA-lanseringene i 2018 – og selvfølgelig en plass på vår favorittliste blant alle fotballskoene dette året.

Lyst på et par? Du finner Attack Pack-modellene her >

adidas X 17+ Purespeed ‘Cold Blooded’

«Har adidas lansert årets flotteste kolleksjon allerede i januar?», skrev vi da adidas presenterte Cold Blooded-kolleksjon for snart et år siden. Ja, og nå på slutten av året står den fortsatt igjen som en av våre absolutte adidas-favoritter dette året. Først og fremst takket være denne X17-modellen i hvit, rød og sort. Det gjør heller ingenting at dette kanskje er den aller beste modellen adidas har lansert de siste årene. Solide saker.

Nike Mercurial Vapor 12 ‘Jordan x PSG’

Årets feteste collab? Trolig. Nike-eide Jordan og PSG har samarbeidet tett tidligere – spesielt med Neymar Jr. i spissen – og i september ble samarbeidet mellom mote- og fotballbyen Paris og en av verdens største merkevarer tatt til et nytt nivå med Jordan x PSG Collection. «Pakken» inneholdt  blant annet fotballskoene Mercurial Vapor, og i våre øyne står denne igjen som den kuleste Vapor-modellen i 2018. Og det sier ikke rent lite! Sort og rødt er et veldig godt utgangspunkt for en fargekombinasjon på et par fotballsko. Gjør du begge fargene matte – og legger det til på en Mercurial Vapor – så har du plutselig en sikker vinner.

adidas Predator 18.1 ‘Team Mode’

En udødelig fargekombinasjon, og kanskje den mest ikoniske av dem alle ble endelig lansert i august. Da adidas re-lanserte Predator-siloen i november 2017 var lanseringsfargene de samme, men de ikke «riktige» mengdene av rødt og hvitt. I hvert fall i våre øyne. ‘Team Mode’-oppdateringen oser derimot Predator, og vil garantert vekke gode minner hos mange adidas-fans der ute. Nostalgi. Og det beste av alt? Du kan fortsatt skaffe deg et par!

Nike Magista Opus ‘Just Do It’

Hele Nikes stilrene VM-pakke ‘Just Do It’ var en braksuksess, og vi velger oss faktisk ut den eneste som ikke lenger produseres. Magista Opus, altså den lave toppmodellen i den nå utgåtte Magista-linjen, ble foretrukket av spillere som Christian Eriksen, Andres Iniesta og Sergio Busquets også etter at PhantomVSN overtok i august. Denne VM-utgaven med helhvit overdel, røde detaljer og en skinnende yttersåle er aldeles nydelig og omtrent det nærmeste man kommer en fasit på fotballsko. Vi tipper det er mange som savner Magista Opus allerede – med rette.

…og disse fotballskoene nådde akkurat ikke opp:

New Balance Furon 4.0 Pro ‘Otruska Pack’, Nike Mercurial Vapor 12 Neymar Jr. ‘Meu Jogo’, Nike Tiempo Legend 7 ‘Just Do It’.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.