Torshov Sport Fotball
MENU

TOPP 5: Fotballnyheter 2018

Her er våre favorittnyheter fra fotballens verden

En supermyk overdel, en VM-kolleksjon utenom det vanlige og fotballsko for vinteren. Disse fotballnyhetene fanget vår oppmerksomhet i 2018.


John Ivar Strand
Publisert: lørdag 29. desember 2018


Under Armour lanserer Magnetico Pro

Nye fotballskomodeller ser vi veldig ofte i løpet av kalenderår. Ikke fullt så ofte blir de lansert med en overdel som krever null innspillingstid og gir deg perfekt passform nærmest umiddelbart. Møt Under Armour Magnetico Pro. Ja, overdelen på Magnetico Pro er altså så myk og fleksibel at den sitter som et skudd fra du setter føttene din i første gang. En meget positiv overraskelse på fotballskofronten i 2018.

Du finner Under Armour Magnetico Pro her >

adidas lanserer Cold Mode Pack Fotballsko

Har du spilt fotball på vinteren med kalde føtter eller tær? Da er du neppe alene. I november gjorde adidas noe med det evigvarende problemet og lanserte deres – og sannsynligvis markedets første – vintersko for fotball med Cold Mode Pack. PrimaLoft® er mye brukt i vinterbekledning og friluftssko for å opprettholde varmen under kalde værforhold. I Cold Mode-kolleksjonen er den syntetiske isoleringen plassert på innsiden av skoene – spesielt i forfotområdet – og bidrar til å holde føttene og tærne varme på kalde vinterdager. Om det funker? Ja!

Nike Snood Hals

Nike er kongene av innovasjon på fotballfronten. Det er «Snooden», eller «Bane-masken» et veldig godt eksempel på. Den særegne halsmasken(?) passer perfekt til trening og oppvarming på vinterstid, og dekker også ørene om man ønsker det.

Kjøp Nike Snood her >

Jordan X PSG

Da Nike-eide Jordan og PSG i september gikk sammen og lanserte Jordan x PSG Collection,  var det dømt til å bli en god match. I hvert fall for dem som elsker fotball og fashion. Kolleksjonen inneholdt blant annet fotballskoene Mercurial Vapor og Phantom Vision, to(!) tredjedrakter for PSG som skal brukes i UEFA Champions League, i tillegg til flere off pitch-produkter som appellerer til fashion-folket. Mye tyder på at vi får se mer av dette samarbeidet i årene som kommer også. Det er bare å glede seg.

Nike ‘For Naija Collection’

Sjelden har en Nike-lansering skapt så mye hype som VM 2018-kolleksjonen til Nigeria. ‘For Naija’-kolleksjonen speilet kulturen, væremåten og energien som nigerianere er kjent for, og inneholdt både lagets nye hjemme- og bortedrakt til VM, samt flere street-produkter som virkelig skaper blikkfang! Nigeria vant ikke VM, men vant definitivt utenfor banen.

…og vi glemmer ikke disse fotballnyhetene heller

Flyknit-overdel på Nike Mercurial,

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.