Torshov Sport Fotball
MENU

TOPP 10: Fotballdrakter 2019/20

Her er våre favoritter blant 2019/20-sesongens klubbdrakter

Disse fotballdraktene liker vi best i 2019/20-sesongen.


John Ivar Strand
Publisert: fredag 20. september 2019


Den nye fotballsesongen i Europa er godt i gang, men det er først etter at Nike lanserte sine tredjedrakter (også kalt europacupdrakter) at de største lagene har  fått sine hjemme-, borte- og tredjedrakter presentert. Og etter å ha sett (de fleste) fotballdraktene i aksjon on pitch er det derfor på sin plass å kåre det vi mener er de flotteste fotballdraktene i 2019/20-sesongen.

Legg merke til at listen utelukkende består av klubbdrakter. De nye landslagsdraktene blir først lansert mot slutten av kalenderåret og i løpet av de første månedene i 2020.

Som alltid gjør vi oppmerksom på at slike topp 10-lister er 100% subjektive:

10. PUMA AC Milan Hjemmedrakt 2019/20

Det er begrenset hva designerne kan «leke» med når det gjelder AC Milans klassiske hjemmedrakt. 2019/20-utgaven ser akkurat ut som en Rossoneri-hjemmedrakt skal se ut, men med enda tynnere striper enn normalt. Ikke noe tull. Det liker vi.

Kjøp drakten her >

9. Nike FC Barcelona Bortedrakt 2019/20

Nike har gjort en meget solid jobb på alle draktene til Barcelona for 2019/20-sesngen, men vi holder en knapp på den gule bortedrakten i år. Drakten er en hyllest til det mektige juniorakademiet La Masia, og vi liker spesielt godt måten Blaugrana-fargene fra hjemmedrakten vises frem på. Foretrekker du mer retro og er glad i 90-talls vibber, så er det bare å skaffe seg den mintgrønne tredjedrakten. Wow, for en drakt.

Kjøp drakten her >

8. Nike AS Roma Hjemmedrakt 2019/20

Ingen Topp 10-kåring uten Roma, eller hva? I våre øyne er det få lag som har et bedre utgangspunkt enn Roma når det gjelder å skape en flott hjemmedrakt. Og Nike svikter selvfølgelig ikke hovedstadsklubben. Stilig med lyn-designet rundt kragen og ermene, som er en hyllest til den romerske himmelguden Jupiter.

Kjøp drakten her >

7. PUMA Manchester City Bortedrakt 2019/20

PUMA er ny draktleverandør for de regjerende Premier League-mesterne, og vi synes bortedrakten helt klart skiller seg ut. Denne er faktisk inspirert av The Haçienda, en tidligere kjent nattklubb og musikkarena i Manchester på 1980- og begynnelsen av 1990-tallet. Noe å vurdere for neste bytur?

Kjøp drakten her >

6. adidas Manchester United Bortedrakt 2019/20

Manchester Uniteds bortedrakt er annerledes. Men vi liker det! Designet på drakten er inspirert av byens kunstverk, og har derfor mosaikk-design hentet fra Manchesters kreative distrikt, Northern Quarter. Spør du oss, så fungerer denne drakten like godt på banen som utenfor.

Kjøp drakten her >

5. Nike Atlético Madrid Tredjedrakt 2019/20

Nike kjører retro-stilen fullt ut på samtlige tredjedrakter til sine storklubber denne sesongen. Og Atléticos lyseblå tredjedrakt er virkelig en innertier hos oss (men ikke den aller flotteste…). Mote og fotball på sitt beste!

Kjøp drakten her >

4. Nike Chelsea Bortedrakt 2019/20

Ja, fashion, eller rett og slett mote, har virkelig blitt populært blant draktleverandørene de siste årene. Og Chelseas elegante bortedrakt er et nydelig eksempel på nettopp det. Drakten hyller Londons motehistorie, og er inspirert av Mod-kulturen som var populær på King’s Road, en kort spasertur fra Stamford Bridge, på 1960-tallet.

Kjøp drakten her >

3. New Balance Liverpool Hjemmedrakt 2019/20

New Balance har hatt braksuksess med sine Liverpool-drakter de siste årene, og vi synes de har lykkes nok en gang. Spesielt med hjemmedrakten (og den sorte keeperdrakten som er utsolgt verden over). Rødfargen er nydelig, og de tynne stripene fungerer også veldig godt.

Kjøp drakten her >

2. adidas Arsenal Hjemmedrakt 2019/20

adidas er tilbake som draktleverandør for Arsenal for første gang siden 1994 – og for et comeback! Hjemmedrakten henter det beste fra 90-tallet kombinert med moderne elementer på en fabelaktig måte. Den umåtelig populære bortedrakten, også kjent som ‘Bruised Banana’, er også en helt fantastisk drakt. Følg med nærmere juletider for en ny levering av denne!

Kjøp drakten her >

1. Nike PSG Tredjedrakt 209/20

«For en fotballdrakt!»

Det skrev vi om fjorårets vinnerdrakt, og det samme kan sies om årets vinnerdrakt. Og igjen er det PSG som stikker av med seieren i vår draktkåring. PSG seiler rett og slett opp som de ubestridte «draktkongene» i Europa.

Årets tredjedrakt feirer det 30 år lange samarbeidet mellom Nike og PSG med en moderne vri på drakten fra 1989/90-sesongen. Den nydelige retro-stilen i kombinasjon med den ikoniske Nike Futura-logoen, gjør PSGs tredjedrakt til vår drakfavoritt i 2019/20-sesongen!

Kjøp drakten her >

…og disse nådde ikke helt opp

Lukk
300,- igjen til gratis frakt!
0 av 300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.