Torshov Sport Fotball
MENU

TOPP 10: De beste Instagram-innleggene | Januar

Denne måneden setter i gang en ny spalte med de beste Instagram-innleggene fra måneden som har gått – innenfor fotballens verden.  Sjekk ut de beste bidragene for januar her.


Har du noen gode tips? Del dem med oss i kommentarfeltet nederst! 

10. Neymar Jr. | @neymarjr

Barca-stjernen legger hyppig ut innlegg på sin Insta-profil, og han er åpenbart fornøyd med det offisielle skobyttet fra Hypervenom til Mercurial. Her viser han fram den nye Mercurial Vapor fra Nikes nye ‘Radiation Flare Pack’.

New boots ??

Et bilde publisert av Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr)

9. Romelu Lukaku | @rlukaku9

Romelu Lukaku og Paul Pogba er gode venner, men da franskmannen var litt i overkant hard med Everton-spissen, måtte Lukaku få sin hevn.

You play to much ??@paulpogba

En video publisert av Romelu Lukaku bolingoli (@rlukaku9)

8. Wayne Rooney | @waynerooney

Scoring nummer 250 måtte komme – og for en måte Wayne Rooney skrev seg inn i historiebøkene på. Frisparket som sikret poengdeling borte mot Stoke lørdag 21. januar var rett og slett magisk. Sir Bobby Charlton ser dog ikke nevneverdig fornøyd ut med at hans målrekord røyk – selv om caption-teksten sier noe annet. Gratulerer med rekorden, Wayne!

7. Martin Ødegaard | @odegaard.98

Mye har vært sagt og skrevet om Martin Ødegaards fotballframtid. 10. januar ble det endelig slutt på alle spekulasjoner, da han signerte en 18-måneders utlånsavtale med nederlandske Heerenveen. Nå får supertalentet – etter alt å dømme – det han trenger mest av alt; spilletid. Det er klart det er stort!

Visste du at? Martin Ødegaard har nest flest Instagram-følgere i Norge med over 2 millioner følgere.

New chapter???⚽Excited!

Et bilde publisert av Martin Ødegaard (@odegaard.98)

6. Patrice Evra | @patrice.evra

Hvis du ikke følger Patrice Evra på Instagram allerede, så er det bare å gjøre det først som sist. Alle som har litt fotballinteresse mener vi bør få med seg alle sprellene til Juventus-spilleren. Denne parodien av lagkameratene Juan Cuadrado og Mario Mandzukic synes vi er verdt å trekke fram fra januar (men det er nok av ting å ta av). I LOVE THIS GAME!

Happy new year !!!MR NO GOOD ????@mariomandzukic_official@cuadrado #juventus I love this game ahahahahahah

En video publisert av Patrice Evra (@patrice.evra)

5. Ömer Toprak | @toprak.oemer

Av og til dukker det opp noen virale ting som tar fullstendig av. Den tyrkiske kokken (eller slakteren?) Nusret Gökçe, aka Salt Bae, er et eksempel på nettopp det. Foruten hans eminente kutteegenskaper for kjøtt, har han også en særdeles grasiøs måte å salte kjøttet på. Og denne ‘saltingen’ har virkelig spredd seg i sosiale medier. Bayer Leverkusens tyrkere Ömer Toprak og Hakan Çalhanoğlu hyllet sin landsmann på denne etter måten etter en scoring hjemme mot Hertha Berlin 22. januar. Internettet, altså.

Et senden @nusr_et sorulur,goller bugün bizden @hakancalhanoglu @julianbrandt19 #nusret#bayer04

En video publisert av Ömer Toprak (@toprak.oemer)

4. Danny Welbeck | @dannywelbeck

Vi får ikke nok av Salt Bae-referansene, så vi tar med enda en. Skadeforfulgte Danny Welbeck noterte seg for to mål i FA-cupen borte mot Southampton, og engelskmannen markerte det med å drysse litt på den gode målfølelsen. Eller er det Arsenals tabellplassering ved sesongslutt han signaliserer? Haha. Ha. Ha. Ha…

Had to sprinkle a little bit on that feeling… #Welbz #datguywelbz #sprinkle

Et bilde publisert av Danny Welbeck (@dannywelbeck)

3.  @im_116_good

Nei, dette er ingen kjent fotballspiller. Sannsynligvis ikke en fotballspiller i det hele tatt. Men hun som filmer er fra Sør-Korea, og det er også Tottenham-spiller Heung-Min Son. Sjekk ut hvordan lagkameratene valgte å markere det under Tottenhams tur til Barcelona i forrige uke. Kanskje som “belønning” for 2-2-målet mot Manchester City?

En video publisert av @im_116_good

2. N’Golo Kanté | @nglkante

Chelsea-spiller N’Golo Kanté fikk denne noe spesielle velkomsten av hans tidligere manager Claudio Ranieri, da han returnerte til King Power Stadium forrige måned. Herlig!

1. Paul Pogba | @paulpogba

Kongen av sosiale medier, Paul Pogba, har på kort tid blitt en av adidas’ aller største profiler. Manchester United-stjernen har faktisk blitt så stor at han har fått sin egen kolleksjon, kalt adidas x Pogba Capsule Collection Season 1.

PP x @adidasfootball #pogba #pogboom #comingsoon #neverfollow #ACE17 #lapioche #arrivebientôt #táchegando @mhdofficiel

En video publisert av Paul Labile Pogba (@paulpogba)

La du merke til noen spesielle Instagram-innlegg fra fotballens verden i januar? Del dem med oss under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.