Torshov Sport Fotball
MENU

adidas lanserer Real Madrids hjemme- og bortedrakt for 2017/18-sesongen

adidas presenterer – som i fjor – både hjemme- og bortedrakten til Real Madrid samtidig! Sjekk ut begge draktene til hovedstadsklubben for 2017/18-sesongen her.


adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 Marcelo

Noe for deg? Real Madrids nye hjemme- og bortedrakt kan forhåndsbestilles her

Få kan argumentere mot at Real Madrid var fjorårssesongens mest suksessrike lag i Europa – om ikke i verden. Zinedine Zidanes menn gikk nemlig helt til topps i både i La Liga og Champions League (for andre år på rad), i tillegg til klubb-VM og Supercupen før sesongstarten.

Nå ruster klubbens langvarige utstyrsleverandør, adidas, opp foran 2017/18-sesongen og presenterer lagets nye hjemme- og bortedrakt – inspirert av klubbens lojale fans – Madridistas – og byen Madrid.


adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18

adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 Karim Benzema

Den nye hjemmedrakten til Real Madrid kommer – som alltid – i en klassisk helhvitt hovedfarge, men detaljfargen er nå endret til himmelblått, eller turkis om du vil, inspirert av Madrid-himmelen for å representere sammenhengen mellom klubben og byen.

Ifølge adidas er drakten designet for å bringe spillere og fans av Real Madrid tettere sammen med en drakt som er like godt egnet til gatene i Madrid som på mektige Santiago Bernabéu.

adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 3
adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 1

En annen nyhet som er verdt å legge merke til er det diagonale, grafiske mønsteret som pryder hele fronten og ermene, og som helt klart gir en annen dynamikk enn fjorårets hjemmedrakt. Den høye kragen er dessuten borte og er erstattet med v-hals.

adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 6
adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 4
adidas Real Madrid Hjemmedrakt 2017/18 Lucas Vazquez

adidas Real Madrid Bortedrakt 2017/18

adidas Real Madrid Bortedrakt 2017 18 Karim Benzema 1

Lilla byttes ut med sort på Real Madrids bortedrakt i 2017/18-sesongen, en kjent draktfarge som har vært benyttet i noen klubbens mest suksessfulle øyeblikk.

Detaljfargen er denne gangen blågrønn, eller mintgrønn om du vil, og skaper en stilig effekt som skiller seg ut fra sorte drakten. Den mintgrønne fargen benyttes både på klubbcrestet og adidas-logoen på brystet, samt på de ikoniske adidas-stripene som igjen går ned langs sidene av drakten.

adidas Real Madrid Bortedrakt 2017 18 Marcelo Vieira

To flotte drakter dette, eller hva? Hvilken drakt er din favoritt? Del dine tanker om Real Madrids nye hjemme- og bortedrakt under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.