Torshov Sport Fotball
MENU

PUMA lanserer gaming-inpirerte ‘Power Up Pack’

Beveg deg som en virtuell superhelt i PUMAs nyeste kolleksjon

Sjekk ut nye Power Up Pack her.


John Ivar Strand
Publisert: fredag 11. januar 2019


Vi ser nærmere på de nye Power Up-modellene i videovinduet under

POWER UP. UNLOCK NEW LEVELS.

PUMA fusjonerer den virkelige verden av fotball og den virtuelle verden av gaming med nye Power Up Pack – den første kolleksjonen til PUMA i fotballåret 2019.

Såkalte «Power Up»-øyeblikk er vanlige i gamingverdenen, ved at man gjennom ferdigheter eller ved å finne et spesielt element, når et nytt nivå eller til og med uovervinnelighet. Power Up-kolleksjonen inneholder både en ny generasjon av Future 19.1 og ONE 19.1 i rødt og blått – typiske farger som brukes i «Power Up»-øyeblikk – for å inspirere til energi og kreativitet på banen.

Kjøp PUMA Power Up Pack her >

PUMA Future 19.1 Power Up

Future-modellen er den som definitivt har fått den største oppdateringen i Power Up-pakken. Overdelskonstruksjonen er nemlig ny, og kombinerer nå NETFIT-systemet og den nye 3D Havoc Frame i ett lag. Disse to elementene er knyttet direkte på den strikkede evoKNIT PRO-overdelen, og bringer foten nærmere ballen for bedre passform og ballkontroll. Det er samtidig verdt å legge merke til at alle lissehullene i NETFIT-systemet faktisk er lisshull, noe det ikke har vært på de tidigere Future-generasjonene. Ellers har PUMA ikke sett noen grunn til å oppdatere verken silhuetten eller  yttersålen, så disse er identiske som tidligere. Det liker vi!

PUMA ONE 19.1 Power Up

Som vanlig er det FIT, FAST and FEEL som gjelder når du tar på deg et par PUMA ONE 19.1. ONE-modellen har blitt noe mer strømlinjeformet, samtidig som skinnteksturen i forfoten har blitt endret fra prikker til linjer eller striper. I praksis er det altså kun designendringer som er merkbare på den nyeste generasjonen, og den er mer eller mindre identisk med ONE 1, som ble lansert i forkant av fotball-VM i fjor.

ONE 19.1 er dermed fortsatt en allround-sko som tilfredsstiller de fleste fotballspilleres krav og preferanser, og kommer med FUSEFIT-teknologien gjør at du kan tilpasse snøringen etter en smal, normal eller bred lest.

Forvent å se PUMA-profilene Antoine Griezmann, Luis Suárez, Sergio Agüero og Romelu Lukaku snøre på seg de nyeste Future og ONE i tiden som kommer.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.