Torshov Sport Fotball
MENU

PUMA lanserer MVP Pack

Når basketball møter fotball

PUMA lar seg inspirere av helgens NBA All-Star Weekend og introduserer nye PUMA MVP Pack.


John Ivar Strand
Publisert: fredag 15. februar 2019


MVP (Most Valuable Player), eller mest verdifulle spiller på godt norsk, er et kjent begrep i amerikansk idrett. Kjent er også NBA All-Star Weekend, den årlige basketballfestivalen som arrangeres i midten av februar. Og det er denne festivalen PUMA har rettet fokuset mot for sin nyeste Limited Edition-kolleksjon.

PUMA MVP Pack er nemlig inspirert av den amerikanske byen Charlotte i North-Carolina, som er vertskap for NBA All-Star Weekend 2019, i tillegg til å være hjembyen til basketball-laget Charlotte Hornets – tidligere kjent som Charlotte Bobcats.

Kjøp PUMA MVP Pack her >

MVP Pack -kolleksjonen inneholder Future og One i PUMAs Tricks-design, hvor høyre og venstre sko kommer i to ulike farger. Future og ONE har derfor fått nydelige yttersåler i lilla og oransje, som er fargene vertsbyen Charlotte er kjent for, samt teksten ‘MVP’ under. Legg også merke til ‘MVP’-teksten på lissene.

Future og One skal benyttes av PUMAs to største basketballfans, Antoine Griezmann og Romelu Lukaku, denne All Star-helgen. Franskmannen i ligaoppgjøret mot Rayo Vallecano, mens Lukaku snører på seg ONE i FA Cup-møtet med Chelsea på mandag.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.