Torshov Sport Fotball
MENU

Nike x EA SPORTS PhantomVSN Limited Edition Fotballsko

Kontroll møter kontroll

Først Mercurial, så Hypervenom og nå PhantomVSN. Her er de nye «FIFA-skoene» Nike x EA SPORTS PhantomVSN Limited Edition.


John Ivar Strand
Publisert: onsdag 12. desember 2018


Nike x EA SPORTS

I 2016 fikk vi for aller første gang se samarbeidet mellom Nike og EA SPORTS, da den superpopulære Mercurial Superfly ble lansert i et særegent pikselert design. I fjor fulgte de opp suksessen med Nike x EA Sports Hypervenom 3, som ble laget med Real Player Motion Technology-design – en teknologi benyttet i spillet. For det tredje samarbeidet har de valgt en litt annerledes tilnærming, hvor inspirasjonen faktisk er kontrollerne som brukes til det mest populære fotballspillet i verden. Og da passer det jo perfekt at det også er kontrollskoene PhantomVSN som er valgt ut!

Nike x EA SPORTS PhantomVSN Limited Edition

Nike x EA SPORTS Phantom VSN kommer med en skinnende og selvlysende overdel, mens skoens hoveddesign – som allerde nevnt – er inspirert av kontrollerne man bruker. Tenk X, Y, O, så skjønner du greia. Nike har for øvrig inkludert knappene fra både PlayStation- og Xbox-kontrollerne, så her er det ingen som spillkonsoller som favoriseres. En rød ‘Swoosh’ og røde knotter, samt EA SPORTS-logoen plassert i gull på tungen bidrar til uttrykk som garantert blir lagt merke til – både digitalt og IRL (ja, vi sa det!). Legg også merke til den matchende og skinnende yttersålen, som fort seiler opp som en av årets feteste!

Kjøp Nike x EA SPORTS PhantomVSN Limited Edition her >

Nike x EA SPORTS PhantomVSN – i flere prisklasser

Har du lyst på fotballskoene, men tenker at prisen er litt i overkant stiv? Fortvil ikke!

Til tross for at dette er en Limited Edition, så lanseres fotballskoene gledelig nok også i Academy-prisklassen, også kjent som Nikes tredje prispunkt. Det betyr i praksis at skoene er tilgjengelig for både senior og junior – til en litt hyggeligere pris. Det gir vi en stor tommel opp for!

Nike x EA SPORTS PhantomVSN vil bli brukt on-pitch av Kevin De Bruyne, Fran Kirby og Federico Bernardeschi.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.