Torshov Sport Fotball
MENU
Nike Strike Series Barn Torshov Sport 1

Nike Strike Series: Teknisk treningstøy til fotballbarn

Nike Strike Series med Aeroswift-teknologi er utviklet og designet for å maksimere treningen din. Vi har sett nærmere på Nikes mest tekniske og komfortable treningskolleksjon til barn her.


Nikes Strike-produkter finnes både til junior og senior. I denne artikkelen vil det bli fokusert på Strike-produktene til barn.

>> Noe for deg? Sjekk ut alle våre Nike Strike-produkter til barn her 

De suverene treningsproduktene i Strike-serien integrerer det beste av Nikes innovasjoner for å holde deg lett, tørr og rask under alle forhold.

Hva er AeroSwift? 

Nikes innovative Aeroswift-teknologi består av en kombinasjon av enkelt- og dobbeltstrikket garn. Det betyr at produkter med Aeroswift-teknologi er enkeltstrikket på de områdene hvor man har behov for god ventilasjon, og dobbeltstrikket der hvor man har behov for en kraftigere struktur. Dessuten er overflødige materialer fjernet for å holde vekten på et minimum.

Det spesielle garnet har en fyldig og teksturert overflate, noe som sørger for at materialet ikke blir gjennomsiktig, og har dessuten en børstet kvalitet som er svært behagelig mot huden. Samtidig tørker materialet raskt, slik at du kan være så lett som mulig under trening eller på kampdag.


Nike Strike Drill Top Fotballgenser Barn 

Nike Strike Series Barn Torshov Sport 3

Strike Drill Top er en lett, funksjonell og komfortabel fotballgenser med Nikes innovative AeroSwift-teknologi som kombinerer god ventilasjon og mobilitet. Fotballoverdelen er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser, og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.

Høy hals med 1/4-dels glidelås gir mulighet for individuell tilpasning, mens fleksible og ribbete ermer med tommelhull nederst sørger for en sikker og komfortabel passform.

Nike Strike Top Treningstrøye Barn 

Nike Strike Series Barn Torshov Sport 2

Strike Top er bygd på samme måte som Drill Top, og holder deg både smidig og fri fra distraksjoner. Treningstrøyen er også produsert i det samme elastiske Dri-FIT-materialet som holder deg tørr, lett og komfortabel under treningen. Perforeringer i trøya gir dessuten forbedret ventilasjon der du trenger det mest.

Nike Strike Pant Fotballbukse Barn 

Nike Strike Series Barn Torshov Sport 4

Fotballbuksen Strike Pant er utviklet for at du skal kunne trene i stort tempo, og har en såkalt tapered fit-passform med unike mesh-paneler på baksiden av leggene som følger dine naturlige bevegelser når du trener – selv i full sprint.

>> På jakt etter nytt treningstøy? Sjekk ut alle våre Nike Strike-produkter til barn her 

Kombinasjonen av polyester og elastan gir deg full bevegelsesfrihet på banen, og bidrar samtidig til at du holder deg tørr, lett og komfortabel under treningen. Nikes pustende Flyvent-midje gir fantastisk ventilasjon, samt en sikker passform som beveger seg med deg.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.