Torshov Sport Fotball
MENU

Nike lanserer ‘Rising Fire Pack’ Fotballsko

Fotballskoene Phantom Vision og Mercurial i burgunder fargeoppdatering

Sjekk ut de nye modellene fra Rising Fire her.


John Ivar Strand
Publisert: torsdag 23. august 2018


For de mest ivrige fotballskoelskerne er nok denne ‘Rising Fire’-oppdateringen ingen stor overraskelse. Da Nike introduserte nye Phantom Vision 17. juli viste de – noe overraskende – fram hele tre ulike fargeoppdateringer – deriblant denne. Men det er først nå kolleksjonen offisielt har blitt lansert.

Ifølge Nike er Rising Fire Pack designet for de kommende fotballstjernene og deres modige, eksplosive og uforutsigbare spillestil, og består av en ny fargeoppdatering på kun Superfly, Vapor og PhantomVSN. Det betyr at Tiempo og Hypervenom ikke blir tilgjengelig i denne flotte burgunderfargen med sølvfargede detaljer i den nye kolleksjonen. Dersom det er en av de modellene du er på jakt etter, så bør det likevel være gode muligheter i Stealth Ops Pack og Raised on Concrete Pack .

Noe for deg? Kjøp fotballskoene fra ‘Rising Fire’ her >

Nike Phantom Vision Elite Rising Fire

Dette er den fjerde fargeoppdateringen av Phantom Vision – og kanskje den kuleste? Den matcher neppe alle fotballdraktsett, men denne får helt klart tommel opp fra oss! Hold et øye med PSGs stjerneskudd Timothy Weah i disse.

Nike Mercurial Superfly 6 Elite Rising Fire

Kylian Mbappé har allerede markert seg med denne Rising Fire-modellen på beina, da han noterte seg for to scoringer i Ligue 1-debuten for 2018/19-sesongen. Legg merke til at begge Mercurial-modellene i Rising Fire-kolleksjonen har Nike-logoen plassert på forfoten av overdelen igjen – akkurat som på de første utgavene av Superfly 6 og Vapor.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.