Torshov Sport Fotball
MENU

Nike lanserer den komplette Game Over Pack

Superfly, Vapor og Tiempo Legend joiner selskapet

Nike Phantom Venom og Phantom Vision får selskap av Mercurial Superfly, Mercurial Vapor og Tiempo Legend. Se den komplette Nike Game Over Pack her.


John Ivar Strand
Publisert: torsdag 31. januar 2019


For et par uker siden introduserte Nike sin nye Phantom-serie, bestående av den aller første Nike Phantom Venom og en fargeoppdatering på Phantom Vision, som markerte starten på den nye Game Over Pack-kolleksjonen. I dag presenterer Nike endelig makkerne Mercurial Superfly, Mercurial Vapor og Tiempo Legend i den første hovedkolleksjonen for 2019.

Utforsk Nike Game Over Pack her >

Nike Mercurial Superfly ‘Game Over’

Grått og sort, offisielt kalt ‘Thunder Grey’ og ‘Dark Grey’, i kombinasjon med gult utgjør den nye fargekombinasjonen på Nike Mercurial Superfly. En sylfrekk kombo som oser fart. Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé er to av Superfly-profilene som du kan forvente å se i denne Game Over-oppdateringen de neste ukene.

Nike Mercurial Vapor ‘Game Over’

Foretrekker du en lavere profil og tradisjonell silhuett (hvem gjør ikke det?), så er Vapor det beste valget i Mercurial-linjen. Og dersom du ikke var klar over det allerede, så er det i praksis kun den høye ankelsokken som skiller dem.

Nike Tiempo Legend ‘Game Over’

Klassiske Tiempo har også fått den samme fargeoppdateringen som Mercurial i Game Over-kolleksjonen. Denne ser meget bra ut!

Nike Phantom Venom ‘Game Over’

Kort sagt kan man si at Nike har smeltet sammen Hypervenom og Total 90 til nye Phantom Venom. Og det kan ikke slå feil, spør du oss. Legg merke til at denne kun kommer uten «høy sokk» – noe vi tror de færreste depper over.

Nike Phantom Vision ‘Game Over’

Kontrollskoene Phantom Vision, som nå kan betraktes som den nye partneren til Phantom Venom, har ikke overraskende fått den samme rød-oransje oppdateringen i Game Over. Stilige detaljer i sort og sølv gjør dette til en meget sterk start for Phantom Vision i 2019. Sjekk ut den nye trekanten på innsiden som for første gang holdes lik som hovedfargen. Mye bedre, Nike!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.