Torshov Sport Fotball
MENU
NY HOVEDKOLLEKSJON: 'Always Forward' er navnet på Nikes høstkolleksjon med nye fargeoppdateringer av Mercurial, PhantomVSN, Hypervenom og Tiempo.

Nike introduserer ‘Always Forward Pack’ Fotballsko

Mercurial, Phantom VSN, Hypervenom og Tiempo klargjøres for høst- og vintermånedene

Nike er klare med deres nyeste hovedkolleksjon for høst- og vintermånedene. Sjekk ut de nye fotballskoene fra ‘Always Forward Pack’ her.


John Ivar Strand
Publisert: mandag 15. oktober 2018


VIDEO: Vi ser nærmere på Nike Always Forward-modellene i videovinduet under

Always Forward er navnet på den nye og framoverrettede «skopakken» som erstatter Raised on Concrete-kolleksjonen, og som dermed blir Nikes nye hovedkolleksjon de neste ukene og månedene. De ivrigste har kanskje fått med seg at modellene allerede har blitt promotert on-pitch av det amerikanske damelandslaget, men det er først nå at hele kolleksjonen har blitt offisielt lansert.

Alle Nikes siloer, Mercurial, Phantom VSN, Hypervenom og Tiempo, har fått nye fargeoppdateringer tilpasset de kalde og mørke dagene vi har foran oss. Hovedfargene i kolleksjonen er kongeblå og sort med sølvdetaljer, og denne fargekombinasjonen finner vi på Phantom VSN, Hypervenom og Tiempo. En fargekombinasjon som passer godt for de kalde høst- og vinterdagene. Mercurial-linjen på sin side, er den eneste som kommer i fargene volt og sort.

Ifølge Nike gjenspeiler de nye Always Forward-fargene de to viktigste aspektene i det moderne fotballspillet: hastighet og presisjon. Disse to elementene lever i symbiose med hverandre. Presisjon er verdiløst uten hastighet, samtidig som hastighet er avhengig av presisjon.

Kjøp fotballskoene fra Nike ‘Always Forward’ her fra mandag 22. oktober >

Nike Mercurial Superfly | Nike Mercurial Vapor

Den raskeste fargen i pakken er det selvfølgelig Mercurial-linjen som har fått. Volt, eller neongul, brukes som mange vet med (svært) jevne mellomrom fra Nike på fotballsko og fotballtøy. Denne gangen er fargen veldig dominerende, men kommer i det minste med sorte detaljer som gir et kult og og på mange måter et riktig uttrykk for speedsiloen. Kunne dere ikke bare snudd disse to fargene, Nike? Da hadde i hvert fall vi blitt veldig fornøyd! Spillere som Eden Hazard, Kylian Mbappé og Neymar Jr. snører trolig på seg denne markante Always Forward-fargen av speedskoene i tiden framover.

Nike Phantom VSN 

PhantomVSN er blå. Skikkelig blå. Men i kombinasjon med innsiden i sølv så blir ikke dette så gærent, tross alt. Hold et øye med Philippe Coutinho og etter hvert Kevin De Bruyne i denne Always Forward-fargen av kontrollskoene PhantomVSN.

Nike Hypervenom Phantom

Robert Lewandowski, Edinson Cavani og Mauro Icardi er tre av de giftigste angrepsspillerne i fotballgamet, og det er spesielt Inters Icardi vi tenker på når vi ser denne Always Forward-oppdateringen av Hypervenom. I kombinasjon med Inters hjemmedrakt blir dette en skikkelig dødelig kombinasjon.

Nike Tiempo Legend

Komfort i kongeblått og sort. Dristig. Dette er langt i fra en typisk Tiempo-farge, og den typiske Tiempo-spilleren skulle kanskje ønske en mer dempet fargekombinasjon for skinnklassikeren fra Nike. Men vi fornemmer at fargen vokser vil vokse på Tiempo-folket. Det gjør den i hvert fall hos oss.

Forvent å se spillere som Sergio Ramos, Gerard Pique og Virgil van Dijk i denne kongeblå Tiempo-oppdateringen framover.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.