Torshov Sport Fotball
MENU

Nike Hypervenom Phantom Neymar x Jordan | Superstjernene samarbeider igjen

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-1000x600

I juni inngikk Nike og Jordan et unikt samarbeid som er en hyllest til de to superstjernene og deres signaturskodetaljer. Denne andre utgaven er både teknisk og designmessig lik den første, men kommer nå i fargene hvitt og rødt. En fargekombinasjon vi tror vil falle i bedre smak hos flere der ute!

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-white-fire-red-1000x600-b

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-white-fire-red-1000x600-c

NJR x JORDAN-skoene tar inspirasjon fra en av Neymars favorittsneakers, nemlig den ikoniske Jordan V, som mikses sammen med Hypervenom-siluetten.

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-1000x650

I motsetning til den første utgaven av modellen er Neymars draktnummer 10 fra det brasilianske landslaget på venstre sko byttet ut. Denne gangen finner vi nemlig Neymars draktnummer 11 fra Barcelona på den venstre skoen, mens Jordans legendariske nummer 23 fortsatt vises på høyre sko. Jumpman-logoen finner du også plassert bak på ankelen av skoene.

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-white-fire-red-1000x600-e

Michael Jordans ikoniske sement-grafikk er gjenskapt på yttersålen, sammen med Jumpman-logoen under føttene. Neymars signatur finner du på overdelen hvor initialene til Neymars sønn, «DL», vises på lissene, i tillegg til det brasilianske flagget.

 

Neymar vil trolig spille med denne hvite og røde modellen i utvalgte La Liga-kamper de neste månedene.

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-1000x600-9

 

 

nike-hypervenom-phantom-neymar-x-jordan-white-fire-red-a

 

Hva er din dom? Og hvilken Njr X Jordan-modeller liker du best? Del dine tanker om Nike Hypervenom Phantom Neymar x Jordan under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.