Torshov Sport Fotball
MENU

Nike Fire and Ice

Høstens største Nike-kolleksjon er her

Vi tipper det er mange som har ventet på en ny og stor Nike-kolleksjon med fotballsko til både kunstgress, gress, grus og innendørs. Nå er den her – og det er den største noensinne! Bli bedre kjent med Fire and Ice her.


John Ivar Strand
Publisert: mandag 30. oktober 2017


Noe for deg? Du finner alle modellene fra Nikes ‘Fire and Ice’-kolleksjon her

Vi har sett nærmere på alle fotballskoene fra Fire & Ice-kolleksjonen til Nike. Se resultatet i videoen under. 

Rivalisering

Temaet for den nye Nike-kolleksjonen er «rivalisering», og det spesielle er at alle modellene blir tilgjengelig i to ulike farger; en i rødt (Fire) og en i blått (Ice). Fire-modellene kommer i ulike fargekombinasjoner i rødt, sort og hvitt, mens Ice-modellene blir tilgjengelig i fargene marineblått, lyseblått og hvitt.

>> Noe for deg eller noen du kjenner? Se hele Nike ‘Fire and Ice-kolleksjonen her

Nike har hentet inspirasjon fra to ulike spillestiler, og det er slik ‘Fire and Ice’-konseptet er bygd opp. Ifølge Nike så er posisjonen din på banen uvesentlig, det er måten du spiller på som definerer deg. Med andre ord, er du en del av spontane Team Fire som elsker å ta sjanser på fotballbanen, eller er du en del av kyniske Team Ice som er helt kald og har overblikk over spillet?

Dette rivaliseringskonseptet synliggjøres ved at Nike-spillerne skal bruke fotballsko ut i fra draktfargen til laget. I praksis betyr dette at spillere fra lag som Manchester United, Barcelona, PSG, Bayern München, Liverpool og Arsenal blir å se i de røde modellene fra kolleksjonen, mens profilene fra Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Tottenham, Inter og Napoli  trolig blir å se i de blå utgavene.

Og da lurer du kanskje på hvilke modeller spillerne som verken spiller i røde eller blå drakter skal bruke? Jo, det er Fire-modellene, altså de røde. Det er med andre ord Fire-modellene som vil få mest on pitch-støtte av Nike-spillerne.

Legg også merke til at de største derby-kampene og storoppgjørene i Europa utover året vil få stor eksponering av Fire & Ice-konseptet. Hold derfor et øye med Fire & Ice-modellene i blant annet Manchester-derbyet og El Clásico senere i år.

>> Har du en favoritt? Kjøp Nike ‘Fire and Ice’ her

Overtar for ‘Lock In, Let Loose’

Den nye Fire and Ice-kolleksjonen overtar for ‘Lock In, Let Loose Pack’ fra i sommer, og er faktisk Nikes største kolleksjon noensinne med to nye fargeoppdateringer av alle siloene Mercurial, Hypervenom, Magista og Tiempo. Med tanke på at dette er en av årets hovedkolleksjoner fra Nike innebærer det at alle modellene blir tilgjengelig til ulike underlag og prispunkt. Her bør det med andre ord være gode muligheter for å finne en modell som passer ditt bruk, nivå – og lommebok!

Stort sett alle Nike-spillere og profiler bytter nå ut Lock In, Let Loose-modellene, og snører på seg Fire and Ice-modellene ut kalenderåret 2017.  Trolig får vi ikke se Fire & Ice-skoene i denne ukens Champions League-kamper, men til helgen  kan du holde et øye med dem, da begge utgavene ventelig får sin ‘on pitch’-debut på banen.

Hvilke side velger du? #TeamFire eller #TeamIce? Del dine tanker om Nikes nye ‘Fire and Ice’-kolleksjon under. 

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.