Torshov Sport Fotball
MENU

Nike lanserer Always Forward Pack Wave 2

Ny bølge av fargeoppdateringer for Mercurial og PhantomVSN

Nike presenterer en ny bølge av fargeoppdateringer i sin ferskeste hovedkolleksjon. Se mer av Mercurial og PhantomVSN i Always Forward Pack Wave 2 her.


John Ivar Strand
Publisert: mandag 12. november 2018


Stusset du på hvorfor alle fotballskoene i Nike Always Forward-pakken inneholdt blå Nike-sko med unntak av Mercurial-siloen? Grunnen er at Nike har valgt å dele opp sin nyeste hovedkolleksjon i to, eller to «bølger» om du vil.

Nike Always Forward Pack Wave 2 inneholder ferske fargeoppdateringer av siloene Mercurial og PhantomVSN, noe som betyr at de populære Mercurial-skoene nå også er tilgjengelig i den nydelige kongeblå fargen. Vi tipper spesielt Eden Hazard ser fram til å bruke den kongeblå Mercurial Vapor-modellen i kombinasjon med Chelseas hjemmedrakt.

Kontrollskoene PhantomVSN kommer i en sort hovedfarge med en sølvfarget yttersåle og blå detaljer, mens trekanten på innsiden er laget i den samme blåfargen som den første Always Forward-lanseringen. Legg merke til at denne «Wave 2»-oppdateringen ikke er ny og separat Nike-kolleksjon, men at de plasserer seg sammen med de nåværende Always Forward-skoene. I våre øyne er bølge to helt klart kulere enn bølge en i Always Forward-kolleksjonen. Enig?

Kjøp fotballskoene fra Nike Always Forward Pack Wave 2 her >

Nike Mercurial Superfly Always Forward Wave 2

Nike Mercurial Vapor Always Forward Wave 2

Nike PhantomVSN Always Forward Wave 2

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.