Torshov Sport Fotball
MENU

Nike AeroAdapt Strike Drill Top

Varm tildekking med ventilasjon når du trenger det

Bli bedre kjent med materialinnovasjonen Nike AeroAdapt her.


John Ivar Strand
Publisert: onsdag 25. september 2019


Hva er Nike AeroAdapt?

AeroAdapt er navnet på Nikes egenutviklede materialinnovasjon – designet for å hjelpe idrettsutøvere med å holde sin optimale temperatur, slik at svette, overoppheting eller nedkjøling ikke forstyrrer treningen. Nike AeroAdapt-teknologien bruker målrettede paneler med svetteaktiverte ventiler som slipper ut kroppsvarmen under maksimal anstrengelse, og som deretter «lukker» seg når du kjøler deg ned, slik at du kan holde deg ved optimal temperatur.

Kjøp Nike AeroAdapt Strike Drill Top her >

Slik fungerer det

Generelt avtar luftstrømmen i klær når du svetter fordi stoffet blir mettet, men med Nike AeroAdapt øker det. Det er fordi i det øyeblikket AeroAdapt-materialet opplever svette, åpner materialets fuktreaktive garn stoffet for å frigjøre kroppsvarme og slippe luft inn. Jo våtere materialet blir, jo mer åpnes det. Når fuktigheten fordamper, lukker ventilene opp kroppsvarmen, noe som hjelper til med å forhindre at utøveren føler seg nedkjølt eller blir våt før eller til slutt i en treningsøkt.

Teknologien reagerer på personen som bruker den, noe som betyr at fuktighet, både fra svette og miljøet, så vel som personlig kroppstemperatur, kan påvirke når ventilasjonsåpningene åpnes og hvor lang tid det tar før ventilasjonsåpningene lukkes og panelene tørker.

Slik ser det ut

Nike Aeroadapt

Når det er tørt, ser stoffet flatt ut og garnene har rette, horisontale linjer. Når det er vått, trekkes garnene sammen for å tillate luftstrøm og stoffet virker krøllet og hevet.

Nike AeroAdapt i fotballen

Nike AeroAdapt-produktene brukes på tvers av Nikes idrettskategorier, og i fotballen er det spesielt treningsoverdelen Nike AeroAdapt Strike som er verdt å legge merke til. Denne overdelen har strategisk plasserte paneler med svetteaktiverende ventilasjon som slipper ut kroppsvarmen når intensiteten øker, og «stenger» når du avkjøles. Treningsoverdelen kommer dessuten i et svært tøyelig materiale som gir deg god bevegelsesfrihet når du trener.

Kjøp Nike AeroAdapt Strike Drill Top her >

Nike AeroAdapt Strike Treningsoverdel Sort

Nike AeroAdapt Strike Treningsoverdel Hvit

Lukk
300,- igjen til gratis frakt!
0 av 300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.