Torshov Sport Fotball
MENU

LiiteGuard Performance Set

100% formbare leggskinn og tekniske kompresjonsstrømper

Tilpass og form leggskinnene 100% etter dine preferanser! Finn ut mer om Liiteguard Performance Set her.


John Ivar Strand
Publisert: tirsdag 19. mars 2019


VIDEO: Se hvordan Liiteguard Performance Set fungerer i videovinduet øverst

Liiteguard Performance Set

Liiteguard Performance Set består av et par tekniske fotballstrømper og et par unike leggskinn, som er produsert  i et spesielt plastmateriale med et lavt smeltepunkt. Det spesielle med denne plasttypen er at den er formbar allerede ved 62 grader, noe som gjør at du i løpet av få sekunder kan forme leggskinnene helt perfekt etter dine leggers dimensjoner. Alt du trenger er kokende vann og en ildfast form, og det tar ikke mer enn 10 minutter å lage en leggskinn!

Leggskinnene kan dessuten klippes til, slik at du får den størrelsen du vil ha. På den måten får du en helt spesieltilpasset leggskinn – 100% etter dine egne ønsker og behov.

Kjøp Liiteguard Performance Set her >

100% Formbar Leggskinn

  • De unike leggskinnene er produsert  i et spesielt plastmateriale med et lavt smeltepunkt. Det spesielle med denne plasttypen er at den er formbar allerede ved 62 grader, noe som gjør at du i løpet av få sekunder kan forme leggskinnene helt perfekt til dine leggers dimensjoner.
  • Alt du trenger er kokende vann og en ildfast form, og det tar ikke mer enn 10 minutter å lage en leggskinn!
  • Leggskinnene kan dessuten klippes til, slik at du får den størrelsen du vil ha. På den måten får du en spesieltilpasset leggskinn – 100% etter dine egne ønsker og behov.

Teknisk Fotballstrømpe

  • Et par tekniske og lange kompresjonsstrømper medfølger. Kompresjonen øker sirkulasjonen, og kan lindre tretthet ved fysisk aktivitet. Strømpen gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen, og dermed komforten du trenger for å kunne yte ditt beste.
  • Sålen har punktvis med silikonbelegg som strekker seg fra forfoten og opp til baksiden av hælen. Disse silikon-prikkene bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene, og gir deg bedre kontakt med underlaget – spesielt når du foretar hurtige retningsforandringer.
  • Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir god komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene. Dette gjør at føttene holdes tørre, og kombinert med silikonbelegget, minimerer dette risikoen for vannblemmer.
  • Strømpen er utstyrt med en innvendig lomme, som holder leggskinnene på plass uten bruk av strømpetape. Samtidig gjør den generelle kompresjonen i strømpene at leggskinene sitter mer stabilt enn en tradisjonell fotballstrømpe.
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.