Torshov Sport Fotball
MENU

Hvem er best i Toppserien?

Røa vs. Kolbotn i ferdighetsduell

Vi har utfordret  toppserieklubbene Røa og Kolbotn til en duell med fokus på den nye og offisielle toppserieballen, Select Brilliant Super TB. Se resultatet – og hvordan du kan vinne toppserieballen – her.


John Ivar Strand
Publisert: mandag 29. april 2019


VIDEO OG GIVEAWAY: Se hele ferdighetsduellen og hvordan du kan vinne toppserieballen i videovinduet øverst

1. mai møtes nettopp Røa og Kolbotn til dyst i Toppserien, og som en liten forsmak på lokaloppgjøret utfordret vi toppserieklubbene til en ferdighetsduell. Røas lag består av Kristine Bjørdal Leine, Synne Jensen og keeper Kirvil Odden Sundsfjord, mens Kolbotns representanter er Karina Sævik og Nora Eide Lie.

Del 1 handler om score flest mulig mål på frispark, alene med keeper, samt en lav og høy ball fra dørlinja. I del 2 skal spillerne få testet presisjonen i en Crossbar Challenge, Nearest the Pen Challenge og scoring fra hjørneflagget. I presisjonsdelen får spillerne to forsøk hver.

GIVEAWAY 

Vinn den offisielle matchballen i Toppserien 2019, Select Brillant Super TB. Slik deltar du:

1) Skriv ‘Toppserien’ i kommentarfeltet på YouTube-videoen øverst (eller klikk her) og du er med i trekningen av toppserieballen.

Vi trekker ut en heldig vinner fredag 3. mai, og annonserer vinneren i kommentarfeltet på YouTube. Merk at du må ha en YouTube-profil for å kunne legge igjen en kommentar.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.