Favoritter

Laster inn favoritter

 • Rask og trygg levering på 1–3 dager
 • Rask og enkel retur innen 30 dager
 • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 4470FIFA18

EA Sports FIFA 18 PS4 SK Brann Edition

kr 600

EA SPORTS FIFA 18 tar det mest innovative steget i seriens historie med 

Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.

EA SPORTS FIFA 18 tar det mest innovative steget i seriens historie med Real Player Motion Technology, et helt nytt animasjonssystem som låser opp et nytt nivå av respons og spillerpersonlighet. Med SK Brann-cover. 

 • EA SPORTS™ FIFA 18, drevet av Frostbite™, visker ut grensene mellom den virkelige og den virtuelle verden og gir liv til spillere, lag og atmosfære på en unik måte som reflekterer følelsene i verdens største sport. Nå både ser og oppfører Cristiano Ronaldo og andre toppspillere seg akkurat ut som de gjør på banen i virkeligheten! 
 • Real Player Motion Technology: Det nye animasjonssystemet bruker "pose trajectory matching" på hver eneste rute i animasjonene for å gi seriens jevneste spillopplevelse noensinne. Nye motion capture-teknikker og rute-for-rute-animasjonsoverganger sikrer at det som skjer på skjermen, representerer en virkelighetsnær fotballopplevelse. "Real Player Motion Tech" er katalysatoren for et forbedret bevegelsessystem for alle spillerne på banen, som umiddelbart gjør spillet mer autentisk. 
 • Spillerpersonlighet: Seks nye figurtyper og en ny spillerregistreringsteknologi gjør det mulig å skille mellom spillerne på banen og gi alle en egen identitet. For første gang dikterer bevegelser, størrelser og egenskaper fra den virkelige verden hvordan spillerne beveger seg – nå er det mulig å føle hvordan det er å være verdens beste spiller på banen. Ronaldos kjente spurt, Sterlings unike vendinger, og Robbens distinkte armbevegelser er alle lette å kjenne igjen i FIFA 18. 
 • Overhaling av driblingen: I FIFA 18 løper du mot forsvarerne med en visshet om at de beste spillerne kan skifte retning på et blunk. Ny driblemekanikk gjør det mulig å bruke mer kreativitet i én-mot-én-situasjoner. Bruk mer raffinerte berøringer, snu kjappere, og eksploder i angrep på en mer dynamisk måte enn noen gang før.
 • Respons: Kreative ballferdigheter, kontekstberøringer og ny driblekontroll gir deg nye alternativer når du skal bygge opp angrep på små flater. Skift retning på rappen, og føl at spilleren din beveger seg og reagerer som du vil når du smetter unna en forsvarer som kaster seg ned for å takle deg.
 • Eksplosivt: Autentiske og dynamiske fartsbaserte animasjoner gjør det mulig med mer eksplosive overganger fra kontrollerte berøringer til full sprint.
 • Ny spillerposisjonering: Med større bevegelsesfrihet vil lagkameratene dine analysere banen og reagere bedre enn før. De går på koordinerte løp og plasserer seg i bakrommet for å gi angrepsstøtte. Den nye spillerposisjoneringen gir deg en velbalansert spredning på banen med flere muligheter til å lese spillet. 
 • Lagstiler: Et dypt sett med autentiske spillestiler hentet fra flere lag tilfører de mest brukte taktikkene på banen i FIFA 18. Du vil umiddelbart legge merke til tiki-taka-stilen til noen av Europas beste klubber, eller stilen med høyt press i Premier League. Du føler endringen defensivt og offensivt hver gang du velger en ny klubb eller motstander. 
 • Dynamiske hurtigbytter: De nye kontekstavhengige byttene gjør det enkelt å bytte spillere uten å ta pauser i kampen. Om du bommer på en sjanse eller må gjøre et bytte etter å ha sluppet inn et mål, kan du når som helst bestemme deg for om et bytte er nødvendig uten å gå til menyen. 
 • Regional atmosfære: Autentisk plassering av solen, filmaktig atmosfæregradering, autentisk TV-grafikk i La Liga og MLS, skrot på banen, bannere som er spesifikke for klubber og arenaer, adaptive kommentarer og endringer i banekvalitet gir deg en fantastisk autentisitet i FIFA 18. 
 • Dynamiske HD-tilskuere: Nye, individuelle publikumsreaksjoner og regionale sanger gir deg fantastisk energi fra tribunen. Hør autentiske sanger stige i volum mens du bygger opp angrepet, og opplev realistiske reaksjoner når du scorer. Du kan til og med samhandle med publikum når du feirer. 
 • Vidundermål: Nye bevegelser og avslutningsanimasjoner gir jevnere skudd og headinger som i sin tur gir bedre potensial for mer dramatiske avslutninger. Spillerpersonlighetene bidrar til at kampens helter fullfører oftere på store arenaer.
 • Ny kryssballkontroll: Nye kryssballkontroller gir spillerne flere muligheter til å sette ballen i boksen og gir dynamiske angrepssjanser. En rekke forskjellige kryssballvarianter øker variasjonen og gjør det mulig &

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer