Torshov Sport Fotball
MENU
PASTELL: Den nye høstkolleksjonen 'Spectral Mode' inneholder pastellfargede oppdateringer av Predator, X, NEMEZIZ og Copa.

adidas lanserer Spectral Mode Pack Fotballsko

Pastellfarget hovedkolleksjon i høstmørket

Denne høsten er det pastellfargede fotballsko som gjelder. Dette er adidas Spectral Mode Pack.


John Ivar Strand
Publisert: tirsdag 18. september 2018


‘Spectral’ forbindes med noe spøkelseaktig, men du mister neppe nattesøvnen av modellene i den nye kolleksjonen til adidas. De har i hvert fall ikke et utpreget skremmende utseende, i våre øyne. Alle fotballskoene har nemlig fått en pastellaktig hovedfarge, som får oss til å tenke mer på fargestifter og godteri enn fotballsko. Men disse modellene vokser på deg, altså! Legg merke til at flere av modellene dessuten matcher bortedraktene til blant annet Manchester United, Juventus og Bayern München.

Spectral Mode er altså navnet på den nye hovedkolleksjonen til adidas og overtar dermed for adidas Team Mode . Det betyr at disse blir å se på de største adidas-profilene de neste ukene og månedene, så det er bare å holde øye med de pastellfargede modellene når UEFA Champions League 2018/19 sparkes i gang i kveld.

Kjøp modellene fra adidas Spectral Mode her >

adidas Predator 18+ Spectral Mode

Rosa. Rosa fotballsko. Ja, disse er definitivt ikke for alle fotballspillere. Men Paul Pogba kommer selvfølgelig til å rocke denne fargeoppdateringen av kontrollskoene i kombinasjon med Manchester Uniteds nye bortedrakt. Er du like modig?

adidas X 18+ Spectral Mode

Speedskoene X18 får ofte den kuleste fargeoppdateringen i de nye adidas-pakkene, og spør du oss er Spectral Mode er intet unntak. Denne off-white-aktige hovedfargen med matte gulldetaljer på yttersålen er innertier. Vår soleklare favoritt i pakken. Hold et øye med X18-profilene Gareth Bale, Mo Salah og Gabriel Jesus i denne Spectral Mode-oppdateringen.

adidas NEMEZIZ 18+ Spectral Mode

Vi skal være såpass ærlige å si at NEMEZIZ kanskje er den kjedeligste av modellene i Spectral Mode. Denne grå hovedfargen blir rett og slett litt for anonym blant de andre pastellfargede Spectral Mode-modellene. Derimot gir vi den blå fargeoppdateringen av Leo Messis signatursko en klar tommel opp. Roberto Firmino og Jesse Lingard er to av NEMEZIZ-profilene som trolig skal benytte denne framover. Dersom de ikke foretrekker en mer fargerik NEMEZIZ-modell, da…

adidas Copa 18.1 Spectral Mode 

Her snakker vi pastell! De klassiske skinnskoene Copa 18.1 har fått en mintgrønn hovedfarge, som matcher perfekt med Bayern Münchens bortedrakt. Bare så synd at ingen av de store adidas-profilene benytter modellen. Legg også merke til den stilige sneaker- og streetmodellen Copa 18.1 Trainer.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.