Torshov Sport Fotball
MENU
FOTBALLSKO FOR VINTEREN: adidas Cold Mode Pack inkluderer modellene Predator 18.1, NEMEZIZ 18.1 og X 18.1 med Primaloft-teknologi innvendig for god isolering på kalde fotballdager.

adidas lanserer Cold Mode Pack

Fotballsko designet for den kalde vintersesongen

Se mer av «vinterskoene» fra adidas Cold Mode Pack her.


John Ivar Strand
Publisert: torsdag 1. november 2018


Har du spilt fotball på vinteren med kalde føtter eller tær? Da er du neppe alene. Nå har adidas gjort noe med det evigvarende problemet og lansert deres – og sannsynligvis markedets første – vintersko for fotball.

Se vår test av adidas Cold Mode i videovinduet under 

Kjøp fotballskoene fra adidas Cold Mode Pack her >

Kolleksjonen Cold Mode Pack er – som navnet åpenbart indikerer – designet for de kalde dagene i fotballåret. Men hvordan har adidas fått dette til? Jo, her har de integrert PrimaLoft® på innsiden av modellene for bedre isolering på kalde dager.

Fortsetter under.

Hva er PrimaLoft®?
PrimaLoft® er et syntetisk isoleringsmateriale som brukes i tekniske, varmende produkter. Materialet består av porøse mikrofiber som gir solid isolerende evne. De spesielle mikrofibrene fanger kroppsvarmen din og er kjent for å være den mest effektive syntetiske isoleringen tilgjengelig. Fibrene reduserer faktisk energitapet med opptil 20%, hvilket isolerer varmen inne i skoene.

PrimaLoft® er mye brukt i vinterbekledning og friluftssko for å opprettholde varmen under kalde værforhold. I Cold Mode-kolleksjonen er den syntetiske isoleringen plassert på innsiden av skoene – spesielt i forfotområdet –  og bidrar til å holde føttene og tærne varme på kalde vinterdager. Legg også merke til at 90% av isoleringsmaterialet er laget av resirkulerbare plastflasker, så med en Cold Mode-modell på beina opprettholder du desssuten en viss miljøprofil.

adidas Cold Mode Pack Fotballsko
Ifølge adidas er mye av inspirasjonen bak kolleksjonen et spillerønske fra de profesjonelle på denne tiden av året. Se for deg Leo Messi spille en viktig Champions League-kamp om vinteren i et nordisk land eller Russland, så skjønner du greia. Cold Mode-kolleksjonen kommer dessuten i noen nydelige høst- og vinterfarger. Predator i marineblå med rosa detaljer (ja, den pastellfargede fra Spectral Mode-kolleksjonen), NEMEZIZ i burgunder og X18 i ulike nyanser av grønt. Nydelig levert, adidas!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.