Torshov Sport Fotball
MENU

adidas presenterer den komplette Initiator Pack

Ny generasjon Predator og fargeoppdateringer av X18 og NEMEZIZ

Sjekk ut hele Initiator Pack her.


John Ivar Strand
Publisert: tirsdag 13. november 2018


COPA 19+ ble introdusert i forrige uke, og nå viser adidas frem de resterende modellene i den nye kolleksjonen Initiator Pack. Pakken inneholder nye fargeoppdateringer av X18, NEMEZIZ, NEMEZIZ MESSI og den nyeste generasjonen av Predator, som alle blir å se på beina til de største adidas-profilene de neste ukene.

Kjøp fotballskoene fra adidas Initiator Pack her >

adidas Predator 19+ Initiator Pack

Kontrollskoene Predator har faktisk blitt oppgradert til en ny generasjon i Initiator Pack, men det er i all hovedsak kun små designendringer å spore, som gir et mer aggressivt uttrykk. Hælkappen i gummi har blitt justert, samtidig som du finner Primeknit skrevet på innsiden av ankelsokken. That’s about it! Men når det er sagt, så er denne fargekombinasjonen helt vill!

adidas NEMEZIZ 18+ Initiator Pack

NEMEZIZ18+ kommer i et hvitt design i kombinasjon med et særegent sort mønster fra tuppen til hælkappen. Legg merke til den nydelige yttersålen som har fått en todelt sort og rød fargekombinasjon. En meget solid fargeoppdatering, adidas!

adidas NEMEZIZ MESSI 18.1 Initiator Pack

Signaturskoene til Messi passer ikke umiddelbart inn i Initiator Pack, men så er ikke Leo Messi som alle andre fotballspillere heller. I våre øyne har ballmagikerens nyeste signatursko fått noen farger som gir assosiasjoner til «klovnesko», og det kan sies å være et litt rart valg fra adidas. Men i kombinasjon med Barcelonas hjemmedrakt, så blir ikke dette dumt. Langt i fra!

adidas X18+ Initiator Pack

Noen som sa Predator-farge? Ja, X18 har åpenbart fått et «Predator-look» i Initiator Pack. Den ikoniske fargekombinasjonen i sort, rødt og hvitt ser bra ut på de aller fleste fotballsko. Selvfølgelig også på de meget populære speedskoene til adidas.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.