Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 10033-Sort
-20 %

Active650 Gilmore Training Shorts Sort

kr 440
kr 550
Active650 Gilmore Training Shorts i sort farge er utviklet for trening og kamp. Den kan hjelpe deg m...
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Active650 Gilmore Training Shorts i sort farge er utviklet for trening og kamp. Den kan hjelpe deg med støtte slik at du unngår lyskestrekk. Gir kompresjon og har komfortabel stretch.
Gilmore Training Shorts er utviklet av Doktor O.J.A. Gilmore, som er en kjent kirurg i London. Han er verdensledende ekspert på lyske- og sportsskader, og var den som identifiserte tilstanden Gilmores Groin i 1980. Tightsen er perfekt for trening og kamp. Designet av eksperten som har utført tusenvis av inngrep på atleter i løpet av hans karriere. Komfortabel og støttende passform. Laget av stretchmateriale som strekker seg i fire retninger. Reduserer svette og er designet for å forhindre gnaging. Den brede midjen skal ikke rulle seg nedover. Balansert kompresjon som ikke går på bekostning av bevegelsen din.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer