Torshov Sport Fotball
MENU

5 fotballprodukter du trenger for høsten

Essentials for alle fotballspillere

Er du klar for fotballhøsten? Sjekk ut våre fem favorittprodukter her.


John Ivar Strand
Publisert: torsdag 18. oktober 2018


Fotballtilbehør

Spillerhansker, hals og lue. Disse fotballtilbehørene er kanskje de aller viktigste når vi går inn i de kalde høst- og vinterdagene, og de er like aktuelle hvert år.

Gode spillerhansker skal sitte tett på hendene, samtidig som du definitivt bør velge en type med grep på både fingertuppene og håndflatene.

En spesiell nyhet i år er det innovative halsproduktet til Nike som det har vært en del hype rundt siden lanseringen i fjor. «Bane-masken» (Ja, karakteren fra Batman-filmen The Dark Knight Rises) kommer både i toppmodellen Strike og den litt lavere rangerte Squad. Den særegne masken dekker både hals, munn og ører, og bidrar til å holde deg varm og komfortabel på trening og oppvarminger. Legg spesielt merke til munn- og nesespartiet i mesh-materiale som sikrer deg behagelig pusteevne i kaldt vær.

Kjøp fotballtilbehør her >

Fotballjakke

En god og varm fotballjakke er kanskje enda mer aktuell til vintermånedene når gradestokken viser minusgrader, men en vind eller vanntett ytterjakke er helt ideelt nå – spesielt på regntunge høstdager.

Kjøp fotballjakker her >

Fotballgenser

Spør du oss er en god og teknisk fotballgenser eller overdel også et must for fotballhøsten. Her er det mange ulike varianter, hvor personlige preferanser gjelder. Velg blant overdeler med rund eller høy hals, med eller uten hette og med eller uten glidelås i halsen.

Kjøp fotballgensere her >

Baselayer Sportsundertøy

Baselayers, eller sportsundertøy om du vil, har omtrent blitt basisvare å regne for fotballspillere på alle nivåer de siste årene. Gode baselayers – både underdeler og overdeler – kjennetegnes av at de sitter tettsittende, komfortabelt og gir en følelse av de går i et med kroppen. For mange handler likevel bruken av sportsundertøy først og fremst om å minimere distraksjoner når du spiller fotball eller trener generelt. Og der gjør det tettsittende sportsundertøyet jobben. Velg blant ulike under- og overdeler som passer perfekt til de kalde dagene og månedene vi har foran oss.

Kjøp baselayers og sportsundertøy her >

Fotballbukse

Den klassiske fotballbuksen er helt essensiell, og spør du oss er fotballbukse noe alle fotballspillere bare må ha blant treningstøyet. En god fotballbukse fungerer like godt året rundt, og kjennetegnes først og fremst av en smal og tettsittende passform rundt leggene og anklene, slik at passformen ikke oppleves som «posete» eller distraherende når du spiller. Se gjerne etter en variant med god fleksibilitet. Det vil du garantert ikke angre på. Legg også merke til de mange gode alternativene blant klubbproduktene til produsenter som Nike, adidas, PUMA, hummel og Under Armour.

Kjøp fotballbukser her >

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.