Torshov Sport Fotball
MENU

2018: Slik var fotballåret hos Torshov Sport

Vi oppsummerer fotballåret – måned for måned

Det har skjedd mye i løpet av fotballåret 2018. Her er noen av våre høydepunkt.


John Ivar Strand
Publisert: mandag 31. desember 2018


JANUAR | PUMA Future Launch Event, London

I løpet året har vi vært så heldige å få være med på flere lanseringeventer, og i januar var det duket for Future-lansering i London med blant Mario Balotelli, Marko Arnautovic og Lisa Freestyle.

FEBRUAR | Morten Mykland tok «Mercurial-sveisen»

«De fleste bare ler, noen sier det er flammer og noen rister på hodet». Morten Mykland (28) tok utfordringen fra kameraten og anskaffet seg en sveis litt utenom det vanlige i forbindelse med lanseringen av nye Mercurial. Hadde du gjort det samme?

MARS | Topp 5: De beste fotballbuksene

En god fotballbukse er nesten like viktig som gode fotballsko. Vi samlet våre fem favoritter foran sesongstarten – og de er minst like aktuelle nå. Sjekk ut våre fem favoritter her

APRIL | INTERVJU: Andrine Stolsmo Hegerberg

«Oi. Det er en dag jeg sent vil glemme.». Vi tok en fotballprat med 24-åringen om overgangen til en av verdens største fotballklubber, den nye treningshverdagen og hvordan det blir å møte lillesøster Ada Stolsmo Hegerberg.

MAI | TEST: Ny eliteserieball med Sarpsborg 08

Vi tok turen til Sarpsborg og utfordret S08-spillerne Kristoffer Zachariassen, Tobias Heintz og Anders Kristiansen til en skuddkonkurranse med den første felles ligaballen i Eliteserien, SELECT Brillant Super TB.

JUNI | «Omkampen: Norge ’98 – Brasil ’98»

I juni var det duket for den mye omtalte «Omkampen» mellom Norge og Brasil, og vi var så heldige at vi vi fikk leverte utstyr til de brasilianske fotballegendene Ronaldo, Rivaldo og Roberto Carlos. Sjekk ut vår video fra kampen her

JULI | Draktlansering: PUMA AC Milan Bortedrakt med Tobias Becs

Kort tid etter VM-finalen dro vi til Milano for lanseringen av AC Milans nye bortedrakt fra PUMA. Sjekk ut vår vlogg fra eventet i videoen over.

AUGUST | Tett på: Tobias Becs

Måneden etter lanserte vi «Tett på», vår nye serie hvor vi møter flere profiler fra fotballens verden. Og i første episode var det fokus på freestyletrikser Tobias Brandal Busæt, bedre kjent som Tobias Becs.

SEPTEMBER | Nike Phantom Vision-event, Paris

Johnny og freestyler Tobias Becs reiste til Paris for å delta på et Nike-event med fokus på de nye kontrollskoene Nike Phantom Vision. Eventet fant sted i L’ Aérosol, en kjent kulturell plass i Paris dedikert til urban gatekunst som skapte en perfekt ramme og location for eventet.

OKTOBER | Play Test:  PUMA ONE og PUMA Future på Marienlyst

I starten av oktober lanserte PUMA ‘Stun Pack’, en kolleksjon tilpasset de mørke og kalde fotballmånedene, og inkludertemodellene Future og ONE i en ny og slående fargekombinasjon av blå og sølv.

NOVEMBER | Tett på: Ingrid Syrstad Engen

I episode 2 av «Tett på» dro vi til Lillestrøm for å bli bedre kjent med Ingrid Syrstad Engen – et av de største midtbanetalentene i norsk kvinnefotball. På rekordtid etablerte hun seg som en av profilene i Toppserien, og 18. desember ble det klart at hun hadde signert for den tyske storklubben Wolfsburg. For et år!

DESMEBER:
Tett på: Birger Meling

Tidligere denne måneden var det duket for episode 3 av «Tett på» med Birger Meling i hovedrollen. Birger har hatt en litt annerledes karrierevei enn de fleste profesjonelle fotballspillere, og det var først i Stabæk at han for alvor slo gjennom og karrieren virkelig skjøt fart mellom årene 2014 – 2017. Nå har siddisen etablert seg som en av de største profilene på både klubblaget Rosenborg og på det norske landslaget.

BONUS: Lanseringsevent: adidas COPA19 med Paulo Dybala, Milano

Se hvordan det gikk da adidas arrangerte et storslått COPA 19-event i Milano med frontfigur Paulo Dybala tilstede.

Takk for i år og godt nytt(fotball)år, alle sammen!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.