Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Nike Tiempo Legend VII AG-Pro Fotballsko Pitch Dark Pack

Vanlig pris 2 300,-

Special Price 1 955,-

Varekode: 897751-002 T3
Nike Tiempo Legend VII AG-Pro er den syvende generasjonen av klassikeren Tiempo Legend – for aller første gang med Flyknit-materiale. Forfoten er fortsatt laget av kenguruskinn, og gir en fantastisk komfort. AG-knotter for spill på kunstgress.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • For første gang i Nike Tiempos historie kommer modellen med strikket FLYKNIT-materiale i midtfoten og hælen. Det er fortsatt supermykt kenguruskinn som er toneangivende på overdelen, men med Flyknit-materiale får du nå en mer dynamisk og fleksibel passform, stretch, støtte og ikke minst enda bedre lockdown. Resultatet er at Nike Tiempo Legend 7 har fått en forbedret passform og komfort, samtidig som den har blitt 22% lettere enn forgjengeren.
  • Det strikkede Flyknit-materialet med FLYWIRE-kabler er en del av midtfoten og pløsen, og bidrar til at du kan stramme og løsne helt etter dine etter egne preferanser og behov.
  • Det fleksible Flyknit-materialet i og rundt pløsen gjør at Tiempo Legend 7 er vesentlig mer tilpasset dem med bred lest, samtidig som materialet bidrar til at fotballskoene beholder både passformen og fasongen bedre.
  • For å unngå at tåboksen i skinn strekker seg for mye har Nike utviklet FIT-MESH på Tiempo Legend 7. Fit-Mesh er vevd sammen, og kan sammenlignes med en kinesisk fingerlås. Jo mer trykk som legges på, jo mer strammes den og hjelper til å holde foten fast i skoen, så skinnet ikke må gjøre hele jobben.
  • På innsiden av skoene og innleggssålen er det plassert NIKEGRIP-teknologi som bidrar til at føttene sklir minimalt.
  • AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

Kundomtaler

Tiempo Legend VII AG-Pro Fotballsko Pitch Dark Pack

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Tiempo Legend VII AG-Pro Fotballsko Pitch Dark Pack

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.