Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Nike Tiempo Legend VI SG Fotballsko Motion Blur Pack

2 200,-
Varekode: 819680-103 O1
Tiempo Legend VI SG er toppmodellen i Nikes klassiske Tiempo-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn. Et innvendig "skjelett" gir en sømløs overdel. SG-knotter for spill på våte naturgressbaner.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Inkludert i Nikes kolleksjon 'Motion Blur Pack'.
  • På Tiempo Legend VI er det er særlig to elementer som skiller seg ut som de mest innovative. Det første er vattert skinn i tåboksen. Her har Nike klart å erstatte det vatterte skinnet uten at det går utover den kjente balltouchen Tiempo-modellen tilbyr. Det betyr at de fleste overdelsstingene, som skal bidra til god stabilitet og passform, nå er fjernet.
  • Den andre store forskjellen fra forgjengeren Tiempo Legend V til denne nye generasjonen finner vi også på overdelen. Erstatningen for det vatterte skinnet, eller overdelsstingene om du vil, er nemlig et helt nytt "skjelett" som ligger på innsiden av overdelen og tillater Nike å droppe disse tradisjonelle stingene. Overdelen, og spesielt forfotområdet på den nye Tiempo-modellen, er derfor nesten sømløs, og gjør at den kjente Tiempo-passformen og komforten tas til et nytt nivå.
  • Overdelen er laget av supermykt kenguruskinn med ACC-teknologi (All Conditions Control), som gir økt ballkontroll uansett om du spiller under tørre eller våte baneforhold.
  • Tungen, eller pløsen, på ikoniske Tiempo har også blitt modernisert for å øke ytelsen. I likhet med Mercurial Vapor er nå lissene integrert, noe som både gir økt beskyttelse og sikrer at pløsen ikke sklir unødvendig og holder seg på plass.
  • Den eksterne hælkappen er ny og mykere, og er nå designet for å øke stabiliteten og den såkalte "lockdown"-effekten ytterligere. På hælkappen står det skrevet "Tiempo" horisontalt.
  • Yttersålen og knottekonfigurasjonen er tilnærmet identisk som forgjengeren, men har likevel fått et nytt design med en stor Nike-swoosh under høyre sko, mens "Tiempo" står skrevet under venstre sko.
  • SG-knotter for spill på våte naturgressbaner.

Kundomtaler

Tiempo Legend VI SG Fotballsko Motion Blur Pack

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Tiempo Legend VI SG Fotballsko Motion Blur Pack

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.