Torshov Sport Fotball
MENU
Barn
favorite_borderLegg til favoritter

Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG Fotballsko Barn Oransje/Sort

Vanlig pris 1 750,-

Special Price 875,-

Varekode: 882087-801 U1

Hypervenom Phantom III DF FG til barn er  en topp fotballsko fra Nikes Hypervenom-linje. Designet for de dødelige angrepsspillerne. Knotter for spill på naturgressbaner.

+kr 100,00

Tegn igjen: 10

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

 • Inkludert i Nikes kolleksjon 'Lock in, let loose Pack'.
 • Tredje generasjon av den populære Hypervenom-linjen. 
 • Utviklet og designet fokus på én ting: mål. 
 • Det ultimate våpenet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. 
 • For aller første gang kommer overdelen i full Flyknit-materiale, som gir god fleksibilitet og smidighet.
 • Poron®-skumputer er integrert inn i Flyknit-overdelen
 • Overdelsteksturen har dessuten flere likheter med den meget populære første generasjonen av Hypervenom,  Flyknit-overdelen med dynamiske Flywire-kabler bidrar samtidig til en tilpasningsdyktig passform og solid ‘lockdown’.
 • Overdelen er delt inn i to soner: cut og strike. 
 • Strike-sonen: Som navnet antyder er dette ‘skytesonen’, og kjennetegnes av den oransje sonen på skoene. På Strike-sonen, eller vristen om du vil, har Nike integrert 2mm tykke Poron®-skumputer – en teknologi med en ganske så spesiell funksjon. Det vil si at putene har ulik effekt, avhengig av hvor hard eller lett kontakt de har med ballen. Hvis du mottar ballen i lav fart, vil putene gi en dempende effekt, slik at du lettere kan få kontroll på ballen. Hvis du sparker til ballen i høy fart, vil putene bli vesentlig stivere og gi en hard sparkeflate for et renere spark.
 • Cut-sonen: Dersom du ikke benytter Strike-sonen, er det sannsynligvis Cut-sonen som er i bruk. Denne fleksible sonen på overdelen kjennetegnes av små og hule skumputer med dempende og kontrollerende effekt, og inneholder faktisk ikke annet enn luft. Det betyr at du ved mottakelse av ballen vil oppleve en mer dempet og kontrollert berøring på ballen. Overdelsteksturen her er visuelt sett veldig likt den populære overdelen fra den første generasjonen av Hypervenom fra 2013.
 • For å skape en bedre individuell passform og ‘lockdown’, har Nike denne gangen benyttet tre meter med Flywire-kabler, i motsetning til forgjengeren som kun hadde en meter. Resultatet er et spesielt ‘loop’-lissesystem som tillater deg å justere passformen akkurat slik du ønsker.
 • Enda mer stabilitet får du med den nye og oppdaterte Dynamic Fit Collar, også kjent som ‘ankelsokken’. Her har Nike utviklet en såkalt Agility Cuff-utgave med smidighet i tankene, som er designet for å følge strukturen til knoklene rundt ankelen. De har tatt høyde for at de fremtredende knokler ved anklene kan bli forskutt med ca. 10mm, og at foten derfor kan ende i noen ekstreme stillinger når du foretar en rask vending.
 • Nike har også lansert et nytt knottesystem, som er inspirert av de to foregående Hypervenom-generasjonene og Mercurial-siloen. Her brukes en kombinasjon av sekskantede og trekantede knotter, samt to avlange knotter i front. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og hver eneste knott og vinkel er designet for skarpe vendinger og angrep.
 • FG-knotter for spill på naturgressbaner. 

Kundomtaler

Hypervenom Phantom 3 DF FG Fotballsko Barn Oransje/Sort

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Hypervenom Phantom 3 DF FG Fotballsko Barn Oransje/Sort

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.