Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

New Balance Furon Pro AG Fotballsko

Vanlig pris 1 800,-

Special Price 500,-

Varekode: MSFURATP-315-Toxic P1
Furon Pro er toppmodellen fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. Overdel i syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Pro-Form Last og Stiffened soleplate - Pro-form-lesten er ganske smal, men bidrar til en god følelse og komfort i skoene. Yttersålen på Furon-modellen er ganske annerledes enn vi er vant til å se på FG-sko. Denne er svært stiv og lite fleksibel, men dette mener New Balance er valgt for å frigjøre mer energi i hvert fraspark og for å bidra til enestående akselerasjon.
  • Ultra Directional Studs - Knottekonfigurasjon har utelukkende spisse og triangulære knotter, og det er i tillegg kun to knotter i hælen. New Balance sier yttersålen og knottekonfigurasjonen på skoene er designet for akselerasjon og fart fremover. FG-knotter for spill på myke gressbaner.
  • Fantom Fit Cage - Lettvektskoene Furon trenger også støtte og stabilitet. Det har New Balance løst ved å benytte deres Fantom Fit Cage-teknologi, som også benyttes på flere av NBs lette joggesko. Dette er et lett ogrdquo;skjelettogrdquo; plassert rundt midtfoten som er designet for støtte og stabilitet.
  • High Energy Return Upper - Overdelen er forholdsvis stiv og består av en syntetisk mesh-overdel med porer for bedre ballkontroll.
  • Burrito Tongue - Burrito Tongue er det noe spesielle navnet på Furon-modellens sidestilte snøring. Den sidestilte snøringen er benyttet for å bidra til en renere trefflate på ballen, samt gode forutsetninger til å skru ballen med et såkalt sweet spot.
  • Revlite-innleggssålen bidrar til god komfort og demping for føttene.
  • Multi Directional Stud Pattern - triangulære knotter som gir suveren støtte og komfort for spill på kunstgress.
  • High Stud Frequency - sekskantede knotter som øker kontakten og grepet med kunstgressunderlaget, samt bidrar til god trykkfordeling og minst mulig belastning.

Kundomtaler

Furon Pro AG Fotballsko

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Furon Pro AG Fotballsko

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.