Torshov Sport
MENU

New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition | Disse fotballskoene endrer farge! 

New Balance Furon 2.0 Hydra er den amerikanske skogigantens siste Limited Edition-tilskudd, og vi føler oss ganske sikre at du ikke har sett noe lignende før. Finn ut hvorfor her. 


 • Furon 2.0 Pro Hydra Limited Edition FG Fotballsko

  LIMITED EDITION

  2 300,-
  New Balance

  Furon 2.0 Pro Hydra Limited Edition FG Fotballsko

  Furon 2.0 Pro Hydra Limited Edition er en ekslusiv toppmodell fra New Balances speedsilo Furon, hvor overdelen reagerer i kontakt med vann og skifter farge. Designet for fart og eksplosivitet, og for de offensive og målfarlige spillerne på banen som kun trenger den ene sjansen til å definere utfallet av en kamp. FG-knotter for spill på myke naturgressbaner.

 • Made In UK One FG Fotballsko Limited Edition

  LIMITED EDITION

  2 500,-
  New Balance

  Made In UK One FG Fotballsko Limited Edition

  MiUK (Made In UK) One er en eksklusiv toppmodell fra New Balance, som er totalprodusert i England og kun produsert i 2 000 par på verdensbasis. Klassisk og supermyk skinnoverdel av beste britiske kvalitet. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
 • Furon 2.0 Pro Apex FG Fotballsko Limited Edition

  LIMITED EDITION

  Vanlig pris 1 800,-

  Special Price 1 350,-

  New Balance

  Furon 2.0 Pro Apex FG Fotballsko Limited Edition

  Furon 2.0 Pro Apex Limited Edition i hvit, grå og oransje farge er en ekslusiv toppmodell fra New Balances speedsilo Furon. Designet for fart og eksplosivitet, og for de spillerne som definerer utfallet av en kamp med instinktive bevegelser og dødelig presisjon. FG-knotter for spill på myke gressbaner.
 • Visaro Pro Signal FG Fotballsko Limited Edition

  LIMITED EDITION

  Vanlig pris 2 000,-

  Special Price 1 500,-

  New Balance

  Visaro Pro Signal FG Fotballsko Limited Edition

  Visaro Pro Signal FG i sort og blå farge er toppmodellen fra New Balances kontrollsilo Visaro. Limited Editon-utgave inspirert av pilgiftfrosker, som er en av de giftigste dyrene i verden. Designet for de spillerne som kontrollerer spillet med eksepsjonell ballkontroll og kreativ balldistribusjon. Overdel i mykt og fleksibelt syntetisk materiale med en bikube-lignende tekstur. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Det er liten tvil om at det produseres mange ulike – og unike – fotballsko. New Balance Furon 2.0 Hydra faller definitivt i sistnevnte kategori. Overdelen reagerer nemlig på vann og skifter farge (ja, du leste riktig!).

Den hvite New Balance-logoen på overdelen, nærmere bestemt N-logoen, og den hvite kanten som går rundt skoene reagerer faktisk i kontakt med vann! Det vil si at de endrer farge fra hvit til neongrønt (kalt ‘Vivid Cactus’) og skaper på den måten et dynamisk og slående visuelt design på banen. Limited Edition-utgaven inkluderer dessuten neongrønne (kalt ‘Lime Glo’) knotter og ikke minst en yttersåle i en skinnende metallic sølvfarge, som gjør modellen til noe virkelig utenom det vanlige.

Furon 2.0 er designet for de offensive og målfarlige spillerne på banen som kun trenger den ene sjansen til å definere utfallet av en kamp. Deres spesielle ferdigheter og raske akselerasjon, kombinert med skuddpresisjon, betyr at de er spillerne som er på ballen i kritiske øyeblikk. Så da gjenstår det å se hva Furon-profil Jesus Navas kan få til når debuterer med den unike Hydra-modellen i Manchester Citys returoppgjør mot AS Monaco i Champions League førstkommende onsdag.

GM i New Balance Football, Richard Wright, har følgende å si om deres siste Limited Edition-modell:

“Vårt produkt-team legger mye kreativitet i Limited Edition-modellene – spesielt Furon Hydra. Vi gleder oss over å introdusere en fotballskomodell med en overdel som endrer farge når den er i kontakt med vann. Kombiner det med de tekniske egenskapene til Furon 2.0, så er vi sikre på at denne Limited Edition-modellen blir en ‘hit’ blant fotballsko-samlere og entusiaster.”

Stilig! Vi har definitivt ikke sett noe lignende. Har du? Del dine tanker om New Balance Furon 2.0 Hydra Limited Edition under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.