Torshov Sport Fotball
MENU
Barn
favorite_borderLegg til favoritter

Nike HypervenomX Proximo II DF TF Fotballsko Barn Radiation Flare Pack

Vanlig pris 1 300,-

Special Price 650,-

Varekode: 852601-308 O1
HypervenomX Proximo II DF TF er toppmodellen fra Nikes FotballX-linje. Designet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. Overdel i NikeSkin-materiale gir god fleksibilitet og smidighet. Ankelsokken Dynamic Fit (DF) bidrar til bedre stabilitet, samt en komfortabel, sokk-lignende passform. TF-knotter for spill grus- og kunstgressbaner.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

 • Inkludert i Nikes 'Radiation Flare Pack'-kolleksjon. 
 • Andre generasjon av den populære FootballX-linjen. 
 • Utviklet og designet fokus på én ting: mål. 
 • Det ultimate våpenet for de dødelige angrepsspillerne og avslutterne på banen. 
 • Overdelen er delt inn i to soner: cut og strike. 
 • Strike-sonen: Som navnet antyder er dette ‘skytesonen’, og kjennetegnes av den oransje sonen på skoene. På Strike-sonen, eller vristen om du vil, har Nike integrert 2mm tykke Poron®-skumputer – en teknologi med en ganske så spesiell funksjon. Det vil si at putene har ulik effekt, avhengig av hvor hard eller lett kontakt de har med ballen. Hvis du mottar ballen i lav fart, vil putene gi en dempende effekt, slik at du lettere kan få kontroll på ballen. Hvis du sparker til ballen i høy fart, vil putene bli vesentlig stivere og gi en hard sparkeflate for et renere spark.
 • Cut-sonen: Dersom du ikke benytter Strike-sonen, er det sannsynligvis Cut-sonen som er i bruk. Denne fleksible sonen på overdelen kjennetegnes av små og hule skumputer med dempende og kontrollerende effekt, og inneholder faktisk ikke annet enn luft. Det betyr at du ved mottakelse av ballen vil oppleve en mer dempet og kontrollert berøring på ballen. Overdelsteksturen her er visuelt sett veldig likt den populære overdelen fra den første generasjonen av Hypervenom fra 2013.
 • For å skape en bedre individuell passform og ‘lockdown’, har Nike denne gangen benyttet tre meter med Flywire-kabler, i motsetning til forgjengeren som kun hadde en meter. Resultatet er et spesielt ‘loop’-lissesystem som tillater deg å justere passformen akkurat slik du ønsker.
 • Enda mer stabilitet får du med den nye og oppdaterte Dynamic Fit Collar, også kjent som ‘ankelsokken’. Her har Nike utviklet en såkalt Agility Cuff-utgave med smidighet i tankene, som er designet for å følge strukturen til knoklene rundt ankelen. De har tatt høyde for at de fremtredende knokler ved anklene kan bli forskutt med ca. 10mm, og at foten derfor kan ende i noen ekstreme stillinger når du foretar en rask vending.
 • Innleggssålen har samtidig fått en liten overhaling, og kommer nå med Nike Grip som minimerer fotens bevegelser og sørger for at du ikke sklir rundt i skoene.
 • I hælen er det brukt Zoom Air-teknologi for bedre demping.
 • TF-knotter for spill grus- og kunstgressbaner.

Kundomtaler

HypervenomX Proximo II DF TF Fotballsko Barn Radiation Flare Pack

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

HypervenomX Proximo II DF TF Fotballsko Barn Radiation Flare Pack

Rangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.