Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH8732-045 ÅC3
-50 %

Nike Strike Treningsgenser Grå

kr 325
kr 649
Nike Dri-FIT Strike Top har designdetaljer som er spesielt skreddersydd for fotballens stigende stje...

Farge

Nike Strike Treningsgenser Grå
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Strike Top har designdetaljer som er spesielt skreddersydd for fotballens stigende stjerner. En slank, strømlinjeformet passform sikrer at ingenting kommer mellom deg og ballen, og svette-transporterende stoff hjelper deg med å holde deg kjølig og sammensatt mens du finjusterer ferdighetene dine.
Nike Dri-FIT-teknologi flytter svette bort fra huden din for raskere fordampning, og hjelper deg med å holde deg tørr og komfortabel. Skjult glidelås gir deg personlig dekning og et sømløst utseende. Invisible Thumb Loops hjelper til med å holde ermene på plass mens du beveger deg, og forsvinner sømløst når de ikke er i bruk. Slank passform for en skreddersydd følelse. Kropp: 90% polyester/10% elastan. Samlet innholdspaneler: 94% polyester/6% elastan. Maskinvask.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.