Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DR4562-084 GK2
-50 %

Nike Liverpool FC Strike Elite Treningsbukse Grå

kr 575
kr 1149
Nike Liverpool FC Strike Elite Treningsbukse er laget av et pustende materiale som transporterer bor...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Liverpool FC Strike Elite Treningsbukse er laget av et pustende materiale som transporterer bort svette og tørker veldig fort. Det gir topp ytelse. Det avsmalede designet har glidelås i kantene som gjør det enkelt å skifte når du går fra garderoben til banen.
Nike VaporKnit-teknologien er utformet for sømløst å kombinere lettvektskjøling, mindre klistring og bedre passform, slik at du kan holde din høyeste fart fra start til mål. Det avsmalede designet har glidelås nederst på benet, slik at du kan skifte raskt med fotballskoene på. Linningen av Flyvent kombinerer elastikk og netting for en pustende og tettsittende følelse. Klubbemblem og -farger viser hvem du heier på. Smal passform for en skreddersydd følelse. Laget av: 90% polyester og 10% Elastane. Prosentfordelingen av materialer kan variere. Sjekk vaskelappen for å se den faktiske sammensetningen. Tåler maskinvask.

Kjøp hele settet

    Nyhetsbrev

    Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

    Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.