Torshov Sport Fotball
MENU

Proffball ProAssist

Her finner du vårt utvalg av treningsprodukter fra Proffball.

6 TREFF
Desc
 • Vanlig pris 1 990,-

  Special Price 1 492,50

  Proffball

  ProAssist GC 2000

  ProAssist - Unikt og effektivt treningsapparat for fotball. ProAssist mangedobler antall ballberøringer ved egentrening. Spilleren trener på skudd, pasning, mottak eller triksing, og får en intensiv kondisjonsøkt med mange repetisjoner. Tilpasset spillere i aldersgruppen fra 14 år. NB! Ball må kjøpes seperat.

 • Vanlig pris 1 690,-

  Special Price 1 267,50

  Proffball

  ProAssist GX 2000

  ProAssist - Unikt og effektivt treningsapparat for fotball. ProAssist mangedobler antall ballberøringer ved egentrening. Spilleren trener på skudd, pasning, mottak eller triksing, og får en intensiv kondisjonsøkt med mange repetisjoner. Tilpasset spillere i aldersgruppen fra 9 - 13 år. NB! Ball må kjøpes seperat.

 • Vanlig pris 690,-

  Special Price 517,50

  Proffball

  ProBall No.5

  ProBall No.5 fra Proffball. Ballen er håndsydd, og produsert i henhold til FIFA sine standarder for vekt og størrelse. Ballstrukturen er valgt utfra spilleres ønsker og krav til en høykvalitets trenings-ball.
 • Vanlig pris 540,-

  Special Price 405,-

  Proffball

  ProBall No.4

  ProBall No.4 fra Proffball. Ballen er håndsydd, og produsert i henhold til FIFA sine standarder for vekt og størrelse. Ballstrukturen er valgt utfra spilleres ønsker og krav til en høykvalitets trenings-ball.
 • Vanlig pris 490,-

  Special Price 367,50

  Proffball

  ProBall No.3

  ProBall No.3 fra Proffball. Ballen er håndsydd, og produsert i henhold til FIFA sine standarder for vekt og størrelse. Ballstrukturen er valgt utfra spilleres ønsker og krav til en høykvalitets trenings-ball.
 • Vanlig pris 300,-

  Special Price 225,-

  Proffball

  Service Kit Type S

  Proffball Service Kit Type S inneholder ballpumpe, nøkkel for lås og 4 stk smart connections.
6 TREFF
Desc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.