Favoritter

Laster inn favoritter

Group 7.11Created using Figma
Varekode: DD8222-010

Nike Tech Fleece Swoosh Hoodie Hettegenser Sort

kr 1149
Nike Sportswear Swoosh Tech Fleece-hettegenser løfter en stilstift på en stor måte. Tech Fleece-kons...

Farge

Nike Tech Fleece Swoosh Hoodie Hettegenser Sort
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike Sportswear Swoosh Tech Fleece-hettegenser løfter en stilstift på en stor måte. Tech Fleece-konstruksjonen har et glatt ansikt og en lagdelt, isolerende design. Den panelerte Swoosh-logoen og broderte detaljer på baksiden og skuldrene gir akkurat den rette teksturen.
Glatt på begge sider, Tech Fleece gir imponerende varme og et forhøyet utseende uten å legge til vekt eller masse. Denne overdimensjonerte grafikken er sydd i fleece for en forhøyet konstruksjon og følelse. Brodert grafikk på baksiden og under hetten viser kjærlighet til merket og merkene som hjelper med å beskytte det. Ribkant og mansjetter gir en uformell og behagelig følelse. En frontlomme gir rask oppbevaring av nøkler, kort og telefon. Trekkord på hetten gir styling og passform. Standard passform for en avslappet, enkel følelse. Kropp: 66% bomull / 34% polyester. Hettefôr: 69% bomull / 31% polyester. Maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer