Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Kagge Forlag Breddefotball - En kjærlighetshistorie - Bok

350,-
Varekode: 9788248913665
Det er i breddefotballen det skjer! Denne boka er en hyllest til norsk breddefotball. En hyllest til midtspissen på snart 40 som fortsatt ofrer alt i hver eneste hodeduell, en hyllest til spillerne som reiser milevis på humpete veier helg etter helg for å redde laget fra nedrykk, en hyllest til lagene som samler norske bygder til nabooppgjør som virkelig betyr noe.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Anna Lian, selv gift med en fotballtrener og kvinnen bak breddefotballfrue.no, har fulgt 16 tredjedivisjonslag gjennom en sesong. Hun har blant annet besøkt Bjørnevatn og Finnsnes i nord, Tynset i Øst, Sogndal i vest og Mandal i sør, og sett en rekke lag i all slags vær, rykke opp og ned, skapt glede og frustrasjon i lokalmiljøet. Med humor og kjærlighet skildrer hun idrettsgleden og innsatsen blant breddefotballspillerne og ikke minst apparatet rundt dem: supporterne, dommerne, oppmennene, billettørene, speakerne og kakebakerne. Det hun fant var stolthet, lokalpatriotisme og genuin idrettsglede. Velkommen til tredjedivisjon!
  • Anna Lian jobber som tekstforfatter og journalist. Hun har i flere år vært sportsjournalist, både i Adresseavisen og i medieavdelingen til Rosenborg Ballklubb. Hun har den populære bloggen breddefotballfrue.no.

Kundomtaler

Breddefotball - En kjærlighetshistorie - Bok

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Breddefotball - En kjærlighetshistorie - Bok

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.