Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Gyldendal Vi har scoret i Marseille - Bok av Lars Tjernås

299,-
Varekode: 9788205451049
Fortellingen om Drillos og 90 minutter som snudde Norge på hodet. Aldri har så mange nordmenn vært lykkelige samtidig.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Fortellingen om Drillos og 90 minutter som snudde Norge på hodet. Aldri har så mange nordmenn vært lykkelige samtidig.
  • Sankthansaften 1998. Norge mot Brasil under VM i fotball. I det 87. minutt, på stillingen 1-1, går Kjetil Rekdal fram til straffemerket. Han skal foreta det viktigste sparket på en fotball i norsk historie. Hele Norge holder pusten. Det er i ferd med å rable for Arne Scheie.
  • NRKs sidekommentator Lars Tjærnås har for lengst reist seg i boksen. Som trener og ekspert har han fulgt det norske fotballunderet på nittitallet tettere enn de fleste.
  • Her forteller han hele historien om Drillos og veien til mirakelet i Marseille. Vi møter spillere og bakmenn i den norske fotballsuksessen - Myggen, Flo-brødrene, Rekdal og mange andre. Tjærnås tar oss med inn i garderoben, til isolerte treningsleirer og til de tette duellene på gressmatta. Alle veier fører til Marseille og et øyeblikk mange nordmenn - også dem som er bare måtelig fotballinteresserte - husker som det største øyeblikket etter frigjøringsdagen.
  • Forfatter: Lars Tjærnås
  • Utgivelsesår: 2013
  • 288 sider
  • 1. utgave
  • ISBN/EAN: 9788205451049 


«En vakker reise ... glimrende fortalt, hvor forfatteren på en god måte blander fakta, underholdning og nasjonalfølelse ...  Anbefales for alle sportsinteresserte.» 
Jonas A. Holberg, Trønder-Avisa  

 «Slik blir denne leseopplevelsen en 'good feeling'-stund om et idrettsøyeblikk som vil leve i nye tiår. Da boka ble lansert var mitt første spontane spørsmål: Hvorfor nå? Så tok nyhetsbildet over og har gjort boka mer dagsaktuell enn noen i forlaget kunne drømme om.» Reidar Sollie, Dagsavisen

«... ei levande innføring i fenomenet fotball, frå det planlagte til det tilfeldige, frå det minnerike til det trauste.» Even Smith Wergeland, Josimar

Kundomtaler

Vi har scoret i Marseille - Bok av Lars Tjernås

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Vi har scoret i Marseille - Bok av Lars Tjernås

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.