Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Gyldendal Ballens bane - Bok av Ola By Rise

Vanlig pris 350,-

Special Price 280,-

Varekode: 9788205473850
Ola By Rise har levd med fotball hele livet. Med litterær nerve og skarpt blikk skildrer han sin egen karriere som keeper og trener, Rosenborg-eventyret under Eggen og landslaget under Drillo. Han tar leseren med på innsiden av både Lerkendal og Ullevaal, og han følger utviklingen fra grå fotballhverdager på 1970-tallet til oppblomstringen i norsk fotball, da både klubb- og landslag høstet internasjonal suksess.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Ola By Rise har levd med fotball hele livet. Med litterær nerve og skarpt blikk skildrer han sin egen karriere som keeper og trener, Rosenborg-eventyret under Eggen og landslaget under Drillo. Han tar leseren med på innsiden av både Lerkendal og Ullevaal, og han følger utviklingen fra grå fotballhverdager på 1970-tallet til oppblomstringen i norsk fotball, da både klubb- og landslag høstet internasjonal suksess.
  • Vi får et nært innblikk i Nils Arne Eggens utforming av et RBK-lag som skulle dominere norsk fotball med 13 seriegull på rad og 9 sesonger i Champions League. By Rise forteller også hva som egentlig skjedde da han selv måtte gå som RBK-trener etter å ha vunnet seriegull og tatt klubben til gruppespillet i Champions League. Ikke minst tar han pulsen på landslaget og Drillos siste periode som sjef, fra triumfen i Tyskland i 2009 til den underlige prosessen da landslagssjefen ble presset ut av jobben høsten 2013.
  • Her er avgjørende kamper og spill i kulissene, gode historier og rørende øyeblikk, motgang og mesterskap.
  • "En knall fotballskald ... Uten tvil den mest personlige, skarpeste og underholdende fotballboken som hittil er skrevet på norsk ... Forfatteren skriver om oppveksten på Angelltrøa, om da han ble den yngste keeperen gjennom tidene i Rosenborg som 16-åring i 1977, om oppturer og nedturer, hyllester og dramatikk, fotballanalyser, familie- og vennetragedier og tette, morsomme portretter. Og det i et vitalt og billedrikt språk som holder leseren humrende og oppvakt gjennom hele boken ... bør få mange lesere på grunn sin reflekterte åpenhet, språklige kvaliteter og fine miks av alvor og humor." Stein Roll, Adresseavisen
  • Forfatter: Ola By Rise
  • Utgivelsesår: 2014
  • 368 sider
  • 1. utgave
  • ISBN/EAN: 9788205473850

Kundomtaler

Ballens bane - Bok av Ola By Rise

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Ballens bane - Bok av Ola By Rise

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.